Care sunt felurile de mâncare preferate ale Mariei Dragomiroiu. Vedeta a vorbit despre preparatele culinare românești

Care sunt felurile de mâncare preferate ale Mariei Dragomiroiu. Vedeta a vorbit despre preparatele culinare românești
Care sunt felurile de mâncare preferate ale Mariei Dragomiroiu. Vedeta a vorbit despre preparatele culinare românești

Maria Dragomiroiu a vorbit despre mâncărurile preferate.

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste de muzică populară din țară. Atunci când nu este pe scenă, aceasta preferă să gătească și să se bucure de gusturile tradiționale.

Care sunt felurile de mâncare preferate ale Mariei Dragomiroiu

Citește și: „Am cu 10 kilograme mai mult decât ar fi trebuit să am la înălțimea mea. Mă simt așa de sexi și de frumoasă! Nimeni nu e ca mine.” Andra a vorbit despre kilogramele în plus și acceptarea de sine

Maria Dragomiroiu
Maria Dragomiroiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Nu o copiam pe Maria Tănase. Maria Tănase a fost interpretul care m-a impulsionat.” Maria Dragomiroiu, cuprinsă de povara asemănării cu Maria Tănase! Cum a afectat-o acest lucru în carieră?

Maria Dragomiroiu a povestit, în cadrul unui interviu, despre mâncărurile sale preferate, deși a declarat că îi place să mânânce orice.

Cu toate acestea, interpreta de muzică populară are o slăbiciune pentru mâncarea tradițională, cum ar fi pomana porcului sau puiul la ceaun cu mujdei.  „Eu nu am ceva special care să îmi placă cel mai mult. Eu sunt o gurmandă. Mănânc orice, dar îmi place mâncarea românească. Îmi place puiul la ceaun, cu mujdei, ce bun e gustul acela! Și o jumară de porc, îmi place pomana porcului, cu mămăligă caldă sau turtă caldă, cine mai face pe la țară, plus lângă pomana porcului să mai faci și o varză murată tăiată cu boia și ulei, nu îți mai trebuie
nimic. O ciorbă de curcan cu o zeamă de varză, e wow!”,
a spus Maria Dragomiroiu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Maria Dragomiroiu, trecută prin greutățile vieții, atunci când nu avea bani nici pentru o pâine

Maria Dragomiroiu
Maria Dragomiroiu[Sursa foto: Facebook]

Maria Dragomiroiu   se bucură în prezent de o carieră de succes și nu duce lipsă de nimic. Lucrurile nu au stat la fel în trecutul ei, iar dacă acum vorbește despre mâncărurile tradiționale, artista a povestit, în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, despre momentele în care nu avea nici măcar ce să pună pe masă. 

"De multe ori nu am avut bani de pâine și m-a marcat acest lucru. Mi-aduc aminte și când cântam la bar, era un grup și pe o fată din grup o duceam până la Cuțitul de Argint și ne dădea 10 lei, asta la 2 noaptea când se termina barul. Și într-o seară nu ne-a dat, ne-a zis că ne dă mâine seară. A căzut cerul pe noi, pentru că noi ne bazam pe acei bai de pâine și știu ce înseamnă.
De foarte multe ori nu am avut, dar m-am lăsat pe mine, nu am mâncat, dar pentru copii tot timpul am avut. Apoi pe ei i-am dus la mama la țară și acolo au avut de toate, au avut și dragoste și îmi era dor de ei și nu puteam sta fără ei. Vara, la mare, nu știu cum le puteam face pe toate, cu 2 copii după tine, să cânți în 5 locații, iar dimineața femeile de serviciu la 5 dimineața veneau să-și ia gălețile, că era oficiu acolo unde dormeam noi și era greu că aveau 2 și 3
ani. Atunci mi-am făcut și cel mai frumos costum popular al meu, coseam mărgele. Nu mi se părea greu."
, a mărturisit Maria Dragomiroiu în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Nu am spus niciodată „De ce, Doamne, mie?” Dacă ți-e dat să o duci greu, știe el de ce.” Maria Dragomiroiu, despre apropierea față de Dumnezeu!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies