Cât de repede se enervează Tolea Ciumac? Condiția care îl face să nu se poată abține. „Asta mă enervează cel mai mult.”

Cât de repede se enervează Tolea Ciumac?  Condiția care îl face să nu se poată abține. „Asta mă enervează cel mai mult.”
Cât de repede se enervează Tolea Ciumac? Condiția care îl face să nu se poată abține. „Asta mă enervează cel mai mult.”

Tolea Ciumac a vorbit despre ce anume îl face să nu se poată abține și să reacționeze imediat.

Tolea Ciumac este un cunoscut luptător de K-One, iar aceasta se poate declara fericit atât din punct de vedere personal, cât și profesional. De multe ori povestea lui de viață a părut ca desprinsă din filme și a reușit de fiecare dată să-și găsească echilibrul prin tot ceea ce a făcut.

A trecut printr-un divorț, însă și-a refăcut viața cu ani în urmă, iar de atunci se consideră cel mai fericit, deoarece, spune el, a găsit femeia perfectă pe care toți bărbații o caută.

Are foarte mare încredere în ea și îl face cel mai fericit. Multe persoane ar putea crede că un luptător își iese ușor din minți, însă există doar câteva lucruri care îl fac pe acesta să nu se poată controla.

Ce îl face pe Tolea Ciumac să își iasă din minți

Citește și: Ce lucru nu i-ar ierta Tolea Ciumac soției sale și cum o descrie luptărorul pe cea lângă care își împarte viața. “Nu știu dacă mă cred bărbații.”

Tolea Ciumac
Tolea Ciumac[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Tolea Ciumac are o soţie PERICULOS de sexy! Când o vezi în costum de baie, îţi taie respiraţia! FOTO

Invitat în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, Tolea Ciumac a fost întrebat ce anume îl face să se aprindă și când simte că nu își mai poate controla furia.

Acesta a recunoscut că există o condiție, atunci când este 100% sigur că are dreptate într-o anumită situație, iar ceilalți din jur îi spun în față că nu e așa. Nu suportă nici oamenii care încearcă să îl facă din cuvinte și să îl vrăjească mai mult, deoarece spune că nu este cel mai bun la acest capitol. Cu toate acestea, poate să facă și el pe cineva din cultură sau dintr-un vocabular mai elevat, însă nu suportă cei care încearcă să aburească prin lucruri care nu sunt reale. 

“Singura condiție care mă face să iau foc, de obicei sunt foarte calm, când știu 100% că am dreptate și cineva îmi zice pe față că nu. Cred că asta mă enervează cel mai mult. Sau unul care e foarte tare în vrăjeala și mă face din cuvinte și eu nu prea sunt cu ele. Pot să îl fac din cultură, poate din vocabular mai elevat.

Când mă face din cuvinte, eu sar la bătaie că nu mai pot.”, a spus Tolea Ciumac.

Tolea Ciumac
Tolea Ciumac[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Tolea Ciumac are o soţie PERICULOS de sexy! Când o vezi în costum de baie, îţi taie respiraţia! FOTO

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a gestionat Antonia un moment inedit pe scenă? Răspunsul artistei a cucerit publicul

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies