Care sunt tendintele vestimentare pentru toamna/iarna 2017/2018

Care sunt tendintele vestimentare pentru toamna/iarna 2017/2018
Care sunt tendintele vestimentare pentru toamna/iarna 2017/2018

Există un dialog permanent între look-urile masculine şi cele feminine. Paltoanele oversized de tip uniformă şi hainele parka au inserţii de blană sau nuanţe delicate.

Creativitate şi modernitate, acestea sunt valorile pentru care femeia Ermanno Scervino luptă. Contrastele sofisticate, constante, piesele vestimentare şi texturile de inspiraţie militară emană o senzualitate supremă şi frumuseţe.

Pantalonii pentru costum sunt reinventaţi şi devin piesa emblemă. Se poartă versiunea modernă a imprimeului Prinţului de Wales, reinterpretată prin ţesături drepte sau dantelă macramé diafană, revere tuxedo şi funde mari din catifea. Uşor prinsă în jurul taliei, cureaua militară este folosită pentru a scoate în evidenţă silueta.

Hainele pentru exterior cu accente masculine sunt purtate peste rochii sau fuste ultra-feminine, în care broderiile valenciennes, plumetis-ul şi dantela sunt aplicate prin intermediul unor tehnici couture inovatoare pentru a crea transparenţe extrem de senzuale şi pure în acelaşi timp.

Ţinutele de seară au lungimi contrastante, rochiile cu corset şi volane din organza aplicate peste dantela macramé sunt scurte în faţă precum fustele mini, dar se extind în spate într-o trenă fin decorată.

Plumeţii eleganţi din organza sunt combinaţi cu cizme biker din piele pentru a dezvălui spritul rock al purtătoarei.

Accesoriile nu doar completează ţinuta, ci deţin un rol cheie. Ţinutele feminine sunt completate de cizme cuissard fără toc sau pantofi stil brogue accesorizaţi cu capse, în timp ce influenţele masculine



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Trendurile anului 2017 in fashion! Iata ce se poarta!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies