Care sunt tendițele în materie de tunsori pentru anul 2023. Ce trebuie să știe doamnele despre coafuri

Care sunt tendițele în materie de tunsori pentru anul 2023. Ce trebuie să știe doamnele despre coafuri
Care sunt tendițele în materie de tunsori pentru anul 2023. Ce trebuie să știe doamnele despre coafuri

Părul unei femei devine amprenta identității sale și de aceea este un aspect extrem de important. Este esențial să alegem o tunsoare care ne avantajează, în funcție de trăsăturile pe care le avem, dar ne putem ghida și după trenduri.

Care sunt tendițele în materie de tunsori pentru anul 2023

Anul acesta vine cu noutăți atât în modă, cât și în industria de beauty. În cadrul unei emisiuni, un hairstylist a e mărturisit care sunt cele mai noi tendințe în ceea ce privește stilul părului. Anul 2023 este anul creativității și al curajului. De aceea, specialiștii le recomandă doamnelor să abordeze o tunsoare nouă, potrivită stilului lor, dar care este și la modă.

În 2023 se poartă tunsorile mai drepte

tunsori cu breton
Tunsoarea cu breton este la modă în 2023[Sursa foto: Freepik]

Deși mult timp doamnele au preferat coafurile cu bucle sau cele în scări, a venit momentul ca tunsorile drepte să fie cele mai râvnite. O astfel de tunsoare oferă o gamă largă de coafuri. Tunsoarea dreaptă arată foarte bine pe părul scurt sau mediu, care oferă un aspect foarte îngrijit, dar și stylish.

,,Se pune foarte mult accent pe tunsorile mai drepte, mai pline. Aici diferă, un bob o să fie de exemplu de lungime medie sau chiar la nivelul claviculei, un bob mai lung. Anul acesta se pune mai mult accent pe bretoane de lungime medie, care încep de la nivelul nasului sau al buzelor, sau cele mai lungi, care sunt undeva pe la nivelul bărbiei. Depinde de fizionomia clientei. ”, a
povestit specialistul.

În 2023 se poartă bobul de lungime medie

tunsoare bob
Tunsoarea bob[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Stilul de coafuri pentru femei. Cum să îți alegi look-ul potrivit

Părul lung nu mai este demult cel mai ales stil de tunsoare, deoarece este mai greu de aranjat și de îngrijit. În anul 2023, părul mediu este vedeta sezonului, fiind ușor de coafat, dar și de îngrijit. De asemenea, părul mediu poate fi aranjat atât în coc dar și ondulat. Mai mult, o astfel de tunsoare se potrivește de minune cu un breton.
,,Se pune mai mult accent pe părul mediu, adică un bob mai lung. Bretonul când este un V întors, se aranjează mai bine la coafat și încadrează și mai bine fața, pentru că are mai mult volum la rădăcină .”, a povestit hairstylistul.

Bretonul, noua tendință în materie de tunsoare pentru anul 2023

tunsori la moda 2023 femei
Tunsori la modă în 2023, pentru femei[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Când ne gândim la breton, avem imaginea unui breton scurt, perfect drept, care ne acoperă sprâncenele.

Acest stil de tunsoare vine cu responsabilitatea de a tunde foarte des bretonul. Din fericire, anul acesta se poartă bretonul ceva mai lung, care are o mulțime de avantaje. În primul rând, acesta nu mai este atât de incomod și nu intră în ochi. De asemenea, bretonul oferă posibilitatea de a îți coafa părul extrem de frumos.Se pune mai mult accent pe părul mediu, adică un bob mai lung. Bretonul când este un V întors, se aranjează mai bine la coafat și încadrează și mai bine fața, pentru că are mai mult volum la rădăcină.

Trebuie să adaptăm trendul fiecărei cliente în parte. Când este vorba de părul scurt, în general se vine mai repede la tuns, pentru că atunci când crește puțin deranjează și nu se mai aranjează la fel. Când este vorba de părul lung sau mediu, undeva la două luni, de întreținere, este suficient.

tunsori la moda 2023
Tunsori la modă în 2023[Sursa foto: Freepik]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ritualul tău zilnic de îngrijire al părului?

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies