Carmen Brumă, dietă pentru viitoarele mirese. Slăbeşti până la 10 kilograme, înainte de nuntă

Carmen Brumă, dietă pentru viitoarele mirese. Slăbeşti până la 10 kilograme, înainte de nuntă
Carmen Brumă, dietă pentru viitoarele mirese. Slăbeşti până la 10 kilograme, înainte de nuntă

Carmen Bruma le ofera viitoarelor un program special de slabit, care le va ajuta sa piarda in greutate si sa poata imbraca rochia mult visata pentru marele eveniment.

Creat de Carmen Bruma, programul de slabit "Intra in rochia de mireasa", te poate ajuta sa slabesti intre 5-10 kilograme, in 8 saptamani, potrivit informatiilor prezentate pe carmen-bruma.ro. Planul alimentar se adreseaza persoanelor sanatoase care vor sa slabeasca inaintea unui eveniment important din viata lor.

Citeste si: DIETA CU LOBODĂ. Ciorba de lobodă te ajută să slăbești foarte repede

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Carmen Bruma, planul dietei "Intra in rochia de mireasa"

Citeste si: DIETĂ. Cum să mănânci sănătos, în funcţie de zodie. Rețeta miraculoasă pentru toți nativii horoscopului

Dieta vanduta de Carmen Bruma consta in 3 mese pe zi si o gustare, dar si cateva reguli generale (cand mancati, cu ce inlocuiti alimentele care nu va plac, cum gatiti).

Prin programul "Intra in rochia de mireasa", Carmen Bruma le ofera viitoare mirese si o serie de retete, accesul in comunitatea de pe Facebook, unde poti lua legatura direct cu vedeta si alte persoane care urmeaza dieta.

Se poate slabi intre 5-10 kilograme, in functie de strictetea cu care este urmat regimul, compozitia corporala, numarul de kilograme, istoricul de diete pe care-l aveti, nivelul de activitate fizica, varsta, sex.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Diana Dumitrescu a dezvăluit sexul bebelușului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies