Carmen Bruma recomanda inghetata cu zahar si te sfatuieste sa renunti la pepene! Vezi de ce!

Carmen Bruma recomanda inghetata cu zahar si te sfatuieste sa renunti la pepene! Vezi de ce!
Carmen Bruma recomanda inghetata cu zahar si te sfatuieste sa renunti la pepene! Vezi de ce!

Dupa ce a ajutat mii de oameni sa slabeasca si scape de kilogramele in plus, Carmen Bruma a devenit expert in diete de slabit.

Prezenta zilele trecute la o lansare unui nou aparat destinat ingrijirii tenului, eveniment care a avut loc la un centru de infrumusetare de lux, Carmen Bruma le-a dat cateva sfaturi celor care sunt innebuniti dupa dulciuri.

Astfel, pentru ca ne aflam in sezonul pepenilor, dar si al deserturilor racoroase, Carmen Bruma iti spune ce “dulce” ar trebui sa consumi vara si in ce cantitati.

Atentie! Pepenele nu este atat de “nevinovat” pe cat pare, iar inghetata, daca tot e, mai bine sa fie cu zahar nu fie dietetica.

“Eu zic sa se consume inghetata cu zahar, nu fara zahar, dar o singura data pe saptamana! Tata, ti-am spus zahar, pa ice mai vrei! Nu cred foarte mult in inlocuitorii zaharului si consider ca cel mai bine ar fi sa te obisnuiesti fara gustul de dulce.

Despre fructe ce sa spun, in niciun caz fructe seara! Fructele merg doar in prima parte a zilei si nu in fiecare zi, daca ai probleme cu kilogramele.

Atentie la pepenele rosu, cunoscut in literatura de specialitate ca paradoxul pepenelui. El desi are un numar foarte mic de calorii pe suta de grame, vreo 25-30, cam asa, are un indice glicemic foarte mare si din aceasta cauza ingrasa.

Sigur, in orice dieta conteaza cantitatea. Adica daca mananci o felie de pepene o data pe zi, in prima parte a zilei si nu mananci mare lucru in rest, adica nu ai exces de carbohidrati la fiecare masa, nu o sa te ingrasi. Eu vorbesc aici despre persoanele acelea care mananca felul 1, felul 2 si mai mananca si jumatate de pepene, spunand ca pepnele nu se pune ca e desert.

Nu, ce crezi…se pune!”, a explicat Carmen Bruma pentru kfetele.ro.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Horoscop Urania 14 - 20 iulie 2018: Patrat mistic pe semnele Fixe si Trigon regal. Se anunta probleme pentru multe zodii

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

SAGA FESTIVAL 2024. Motivul invocat de Nicki Minaj, criticat dur și ironizat: "Ne afectează imaginea și prestigiul”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies