Carmen Bruma te invata cum sa scapi de astenia de primavara. 3 pasi simpli pentru ameliorarea starii de oboseala

Carmen Bruma te invata cum sa scapi de astenia de primavara. 3 pasi simpli pentru ameliorarea starii de oboseala
Carmen Bruma te invata cum sa scapi de astenia de primavara. 3 pasi simpli pentru ameliorarea starii de oboseala

Primavara este anotimpul in care majoritatea oamenilor se simt slabiti, obositi si sunt in permanenta lipsiti de viatalitate. Astenia de primavara este cauza tuturor relelor,iar carmen Bruma are remediile sale pentru a ii veni de hac!

Specialista in diete de slabit si regim de viata sanatos, Carmen Bruma ne invata astazi cum sa depasim perioada critica a trecerii de la anotimpul rece la cel cald si cum sa ne ajutam organismul.

“Reteta mea cu care combat astenia de primavara e simpla si la indemana oricui. Sunt 3 pasi care trebuiesc respectati.

In primul rand Vitamina C si Zinc, zincul e bun dar in dozele potrivite si normale astfel incat sa nu dauneze organismului.

Mare atentie, pentru ca orice vitamina luata in exces are efect oxidant. Tocmai de accea e bine sa nu iei vitamine si mineralele asa, dupa capul tau, ci sa iti faci niste analize, sa ai recomandari de la un medic. La mine functioneaza de mai multi ani de zile combinatia asta de Vitamin C cu Zinc pentru ca eu si alerg foarte multi kilometri si ma ajuta la refacerea musculara.

A doua chestie ar fi consumul de alimente care apar in mod natural, acum, primavara. Verdeturi de sezon. Eu am grija sa mananc in fiecare zi macar o salata care sa contina spanac, loboda, untisor, leurda, leurda in salata mi se pare ca da un gust excelent si ceapa verde.

Al treilea lucru este miscarea facuta in aer liber, cat mai multa si cu stat la fel de mult la soare.

In sfarsit, aveam parte si de soare, lucru de care am dus lipsa in perioada iernii si trebuie sa recuperam. Dupa cum se stie, sinteza vitaminei D se face cu ajutorul soarelui si tocmai de aceea este bine ca acum sa petrecem cat mai mult timp afara, la soare. De preferat ar fi sa iesim in miezul zilei, dar daca nu si nu, atunci cand se poate si ne permite timpul”, a declarat Carmen Bruma pentru kfetele.ro.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Carmen Bruma ne-a prezentat tinuta sa fantezista. “Este in acelasi timp eleganta, sexy si potrivita cam cu orice fel de context” Iata cum arata sacoul sau “3 in 1”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies