Carmen de la Salciua a facut accident cu masina. Cum se simte artista

Carmen de la Salciua a facut accident cu masina. Cum se simte artista
Carmen de la Salciua a facut accident cu masina. Cum se simte artista

Carmen de la Salciua a fost implicata intr-un accident de circulatie. Din primele informatii, cantareata ar fi fost de vina pentru producerea accidentului.

Din fericire, nici Carmen de la Salciua, nici barbatul cu care a fost implicata in accident nu au fost raniti. Cantareata se simte bine si nu s-a speriat tare, la fel ca in cazul accidentului din noiembrie anul trecut, potrivit heynews.ro. Politia va clarifica cine a fost de vina pentru producerea accidentului.

Vezi in video de mai jos stirea mondena a momentului.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 12 iulie 2018. Astazi, planeta Iubirii este in armonie cu planeta Surprizelor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies