Carmen de la Sălciua a răbufnit! Artista a atacat-o dur pe actuala iubită a lui Culiță Sterp

Carmen de la Salciua
Carmen de la Salciua, mesaj dur despre Daniela Iliescu

Carmen de la Sălciua a răbufnit după ce a aflat că Daniela Iliescu și Culiță Sterp se întâlneau de pe vremea când ea și fostul soț se împăcaseră.

Daniela Iliescu, actuala iubită a lui Culiță Sterp, care în curând îi va dărui artistului primul copil, a acordat un interviu, în exclusivitate, în cadrul emisiunii Teo Show. Tânăra a mărturisit că îl cunoaște pe Culiță de mai bine de 13 ani, având o relație de prietenie încă din liceu.

Viitoarea mămică a mărturisit că l-a reîntâlnit pe Culiță Sterp în 2018, după ce a revenit din Statele Unite ale Americii, iar ulterior prietenia dintre ei s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste.

Nimeni nu ar fi crezut că cei doi vor ajunge să aibă un copil și își vor clădi o familie împreună.

„Ne-am cunoscut la liceu, cred că sunt deja 13 ani de când ne știm. Ne-am cunoscut în clasa a 9-a...Ne-am înțeles foarte bine, eram prieteni, am păstrat legătura mereu, m-am împrietenit și cu surorile lui și am ținut mereu legătura... Am mai păstrat așa legătura, dar niciodată nu mi-am imaginat că vom avea ceva..",

a povestit Daniela Iliescu.

Citeste si: Încă un bebeluș în familia lui Culiță Sterp: „Abia aștept să aduc pe lume minunea”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Iubita lui Culiță Sterp a dezvăluit când a început relația cu artistul! Faimosul era încă într-o relație cu Carmen de la Sălciua?

Daniela Iliescu a declarat că, atunci când a început relația cu faimosul de Survivor, acesta i-a spus că este un bărbat singur. Inițial, tânăra avea dubii în legătură cu acest aspect, crezând că artistul era încă într-o relație cu fosta nevastă, Carmen de la Sălciua, dar pe parcurs Culiță Sterp i-a câștigat încrederea Danielei și lucrurile s-au clarificat.

culita sterp și daniela iliescu vor avea un copil
Culiță Sterp și actuala iubită[Sursa foto: Instagram]

„Prima dată cred că ne-am întâlnit undeva la munte, întâmplător.Tot

ce m-a atras de data asta e că el tot venea să ne întâlnim. Eu nu am mai ezitat să ne întâlnim, eram liberi amândoi. La început am ezitat pentru că eu credeam că mai este într-o relație și nu am vrut să fiu a cincea roată la căruță, nici să mi se pună vreo etichetă. La început am refuzat până mi-a clarificat chiar singur. La început cred că am stat vreo săpătmănână în care venea seară de seară, stăteam în mașină și povesteam tot felul de lucruri”
, a dezvăluit iubita lui Culiță Sterp , la Teo Show.

Citeste si: Mama lui Culiță Sterp, declarații neașteptate despre căsnicia artistului cu Carmen de la Sălciua! „Am crezut că se va cuminți!”

Carmen de la Sălciua, atac dur la adresa iubitei lui Culiță Sterp

Cu toate că Daniela Iliescu a declarat că artistul era singur atunci când cei doi au intrat în această relație, Carmen de la Sălciua pare să susțină contrariul.

Cântăreața a fost întrebată de un fan pe pagina sa de Instagram ce părere are de faptul că Daniela și Culiță se întâlneau încă din anul 2018, perioadă în care artista se împăcase cu fostul soț.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Carmen de la Sălciua a avut o reacție prin care o ironizează pe actuala iubită a cântărețului, arătându-se vizibil deranjată.

carmen de la sălciua o atacă dur pe daniela iliescu

„E important că mi-a urat ,,casă de piatră”…din suflet, așa…”, a scris Carmen de la Sălciua pe pagina de Instagram.

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Tiffany Trump se mărită! Fiica lui Donald Trump și-a anunțat logodna pe rețelele de socializare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies