Carmen de la Sălciua aduce dovezi clare în scandalul cu fosta soție a noului iubit

Carmen de la Sălciua aduce dovezi clare în scandalul cu fosta soție a noului ei iubit
Carmen de la Sălciua aduce dovezi clare în scandalul cu fosta soție a noului iubit

După ce Carmen de la Sălciua a fost acuzată de fosta soție a noului ei iubit că a destrămat relația dintre cei doi, artista aduce dovezi în acest sens.

Frumoasa relație dintre Carmen de la Sălciua și noul său iubit, Marian, a fost dezechilibrată după ce fosta soție a bărbatului o acuză pe cântăreață că aceasta i-a destrămat familia.

Noul iubit al artistei aduce dovezi indubitabile

Artista a ales să vorbească deschis despre drama prin care trece la “Teo Show”. Carmen a declarat faptul că în momentul în care ea și iubitul său au început oficial relația, bărbatul depusese deja actele de divorț.

Marian a intrat în direct în emisiune printr-un apel telefonic și a confirmat spusele iubitei sale, aducând și dovezi în acest sens. Bărbatul a prezentat în mod public actele de divorț cu fosta sa soție, de unde reiese clar că aceasta minte.

Ce spune Carmen de la Sălciua despre acest scandal?

Carmen de la Sălciua aduce dovezi clare în scandalul cu fosta soție a noului ei iubit

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

“Partea mea de adevăr va fi aflată peste câteva zile. Acolo va fi adevărul. Ce spun unii sau alții…mie de-a lungul timpului mi s-au băgat cuvinte în gură și pentru că nu am vorbit, presa a speculat și s-au făcut tot felul de controverse.

Nu o cunosc în primul rând, dar situația stă diferit. M-a făcut să pic într-o lumină proastă prin faptul că a spus că stau cu un bărbat căsătorit.

Actele de divorț există. Ei purtau discuții dinainte, nu eu am fost motivul despărțirii.

Eu consider că un divorț, oarecum sufletesc, vine în momentul în care între cei doi nu mai există nimic, nicio comunicare, în care tu ești în doi, dar de fapt ești singur. Eu am trecut printr-un divorț, știu ce înseamnă un divorț, așa că nu aș putea să fac ceva ce poate mie mi s-a făcut la momentul respectiv.

Nu are nicio legătură! Este aberant ce se spune despre mine și cum mi se pune o etichetă proastă degeaba. Știu despre ce vorbesc!”, a declarat Carmen de la Sălciua despre subiectul controversat în care a fost inclusă fără să vrea de fosta soție a noului său iubit.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies