Carmen de la Sălciua este însărcinată? Declarația surprinzătoare a artistei: „S-a văzut putină burtică"

Carmen de la Sălciua este însărcinată?
Carmen de la Sălciua este însărcinată?

În urmă cu scurt timp, artista a publicat o fotografie în care apărea cu o burtică suspectă, iar fanii au intrat imediat la bănuieli. Este sau nu însărcinată frumoasa vedetă?

Carmen de la Sălciua se numără printre cele mai apreciate artiste din lumea mondenă românească. Foarte sinceră și deschisă de fel, vedeta a reușit să strângă o comunitate impresionantă de fani, care așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce se întâmplă în viața ei. De curând, aceasta a publicat o imagine pe rețelele de socializare în care se poate observa o burtică de gravidă, astfel că urmăritorii ei au intrat imediat la bănuieli.

Cântăreața va deveni mamă pentru prima oară în scurt timp?

Citeste si: Carmen de la Sălciua, primele declarații despre sarcină, după ce s-a logodit

Carmen de la Sălciua este însărcinată?
Carmen de la Sălciua este însărcinată?[Sursa foto: Instagram]

Carmen de la Sălciua este însărcinată?

De câteva zile se zvonește că frumoasa brunetă este însărcinată cu noul ei logodnic, asta după ce a publicat o fotografie pe Instagram din care se poate observa burtica de gravidă.

Pentru a elimina toate aceste speculații, Carmen de la Sălciua a oferit câteva declarații în care specifică faptul că dacă s-ar fi întâmplat acest lucru, cu siguranță publica vestea. Artista nu ascunde nimic, mai ales că are o mulțime de fani care așteaptă cu sufletul la gură astfel de vești din partea ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Eu sunt un om deschis cu publicul. As fi anunțat daca as fi fost însărcinată. Nu sunt gravida, daca o sa fiu, o sa anunț.", a declarat Carmen de la Sălciua la Antena Stars.

Citeste si: Când face nuntă Carmen de la Sălciua: „Nu am cum să mă mărit”

Artista își dorește mult să devină mamă

Nu este însărcinată în acest moment, însă recunoaște că își dorește nespus de mult să facă acest pas. Întrebată dacă se vede în rolul de mămică, vedeta a dezvăluit că s-ar putea întâmpla acest lucru în viitorul apropiat, atunci când „vrea Dumnezeu”.

Chiar dacă a fost cerută în căsătorie, nu se gândește intens la acest pas, însă nici nu-l exclude, dorindu-și să lase totul la voia întâmplării.

„Imi doresc dar cand o sa vrea Dumnezeu. Cred ca m-au filmat dintr-un unghi gresit si s-a văzut putina burtica", a mai spus artista.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Carmen de la Sălciua se căsătorește cu Marian Corcheș: „Am spus da, din toată inima”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies