Carmen de la Sălciua, mesaj neașteptat pentru Culiță Sterp, de ziua lui: „Ne-am îngropat...”

Carmen de la Sălciua, mesaj neașteptat pentru Culiță Sterp, de ziua lui: „Ne-am îngropat...”
Carmen de la Sălciua, mesaj neașteptat pentru Culiță Sterp, de ziua lui: „Ne-am îngropat...”

Ce mesaj a avut artista pentru bărbatul iubit.

Astăzi este ziua de naștere a lui Culiță Sterp, iar Carmen de la Sălciua a ținut să îi transmită un mesaj extrem de emoționant.

Cei doi s-au împăcat, după un an de la divorț, iar acum lucrurile sunt mai bune ca niciodată în relația lor.

După mai multe săptămâni în care Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua și-au rezolvat problemele care au dus la divorț, cei doi sunt extrem de fericiți, iar artista i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă, cu ocazia zilei lui de naștere:

„Ne-am îngropat, dar nu am realizat ca noi suntem ...Semințe! Și...Iată-ne, din nou zâmbind!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

La mulți ani tie:
Bărbatului care m-a condus până în fața lui Dumnezeu, omului simplu cu care râdeam la oi pe câmp și unde fericirea era cea mai pură!
Îți doresc sa fii un om împlinit cu tot ce înseamnă asta! 😘

Te felicit pentru Ambiția și evoluția ta! Știu cum am inceput de acolo de jos și știu cât a fost de greu!
Culege roadele succesului și fii un om fericit!”, i-a transmis Carmen lui Culiță, într-o fotografie în care apar amândoi, prima fotografie după ce s-au împăcat.

Ce cadou fabulos i-a făcut Carmen de la Sălciua lui Culiță Sterp, la miezul nopții: „Cineva a dat startul”

Carmen de la Sălciua i-a făcut o surpriză de proporții iubitului său.

Astăzi este o zi specială pentru Culiță Sterp. S-a împăcat cu fosta soție, Carmen de la Sălciua, iar de atunci este într-o continuă sărbătoare. Artistul este emoționat, căci mai este puțin până când apare ultimul videoclip al lui, împreună cu Carmen de la Sălciua. Vineri este ziua lui de naștere, iar Culiță a primit în avans cel mai frumos cadou.

La miezul nopții, Culiță a avut parte de o surpriză de proporții din partea femeii iubite. Cei doi trăiesc clipe de vis împreună, iar de când s-au împăcat, petrec fiecare moment unul alături de celălalt. După ce s-a întors de la un concert din străinătate, Culiță a oprit la un hotel cunoscut din București, iar la miezul nopții a primit cel mai frumos cadou din partea iubitei sale, iar tot momentul a fost filmat.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies