Carmen de la Sălciua nu se mai ascunde! Artista şi-a declarat iubirea: "Sunt îndrăgostită"

Carmen de la Sălciua nu se mai ascunde! Artista şi-a declarat iubirea:
Carmen de la Sălciua nu se mai ascunde! Artista şi-a declarat iubirea: "Sunt îndrăgostită"

Carmen de la Sălciua i-a uimit pe fani şi de această dată, după ce a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Cea mai iubită artistă din muzica populară și de petrecere se consideră o persoană norocoasă și a învățat să fie recunoscătoare pentru toate lucrurile bune care i se întâmplă.

După un an greu din punct de vedere personal, căci pe plan profesional totul i-a mers mai bine ca niciodată, Carmen de la Sălciua a trecut peste despărțirea de fostul soț și se bucură din plin de viață.

Artista, cu milioane de vizualizări pe Youtube, se consideră o persoană norocoasă, mai ales că face ce și-a dorit încă de mică. Carmen este mai mult decât multumiță de succesul ei, însă rămâne în continuare cu picioarele pe pământ.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, criticată dur de internauţi! Cum s-a fotografiat

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Carmen de Sălciua, mesaj dur, după despărțirea de Culiță: ”Eu nu mă răzbun, ci... ”

Citeste si: Carmen de la Sălciua, reacţie de zile mari, după ce s-a aflat că fostul soţ are o iubită! ”Dacă Mihaela e iubita lui îl...”

Recent, a postat pe Instagram o fotografie cu maşina ei roz şi cu un buchet de flori în formă de cifra unu: "Sunt îndrăgostită de culoarea roz! Sunt îndrăgostită de numărul unu", a

scris ea în descrierea pozei. Mai mult, a postat şi o imagine cu verişorul ei la care a scris: "Cel mai bun masterchef. Neam talentat."

Cu o voce impresionantă, Carmen de la Sălciua a urmat paşii către succes, fără a sări vreo treaptă, pentru că, spune ea, aşa este normal. Însă, drumul spre succes nu a fost deloc unul uşor pentru Carmen de la Salciua, iar cei care au încurajat-o să-şi urmeze visul au fost foarte puţini.

Astăzi, însă, a reuşit să ajungă unde şi-a dorit şi să fie una dintre cele mai iubite artiste din muzica populară şi de petrecere!



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Carmen de Sălciua, mesaj dur, după despărțirea de Culiță: ”Eu nu mă răzbun, ci... ”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies