Carmen de la Sălciua povestește cu ochii în lacrimi despre tatăl ei: „A intrat în pușcărie și l-am văzut prin sticlă”

Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua

Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit sincer despre viața ei personală! A izbucnit în lacrimi în timp ce vorbea despre tatăl ei!

Carmen de la Sălciua este mai mereu cu zâmbetul pe buze și nu lasă niciodată să se vadă ce se petrece cu adevărat în sufletul ei. De curând, vedeta a fost invitată în cadrul unui podcast, acolo unde a fost întrebată despre viața sa personală și, implicit, despre părinții ei. Carmen de la Sălciua nu s-a mai putut abține, iar la un moment dat, copleșită de amintiri și emoții, a început să plângă.

Citeste si: Emilia Mușală și Silviu Andrei s-au despărțit! Artista se iubește acum cu un afacerist spaniol: „Suntem pe aceeași lungime de undă”

Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua[Sursa foto: Instagram]

Carmen de la Sălciua povestește cu ochii în lacrimi despre tatăl ei

Vedeta a dezvăluit că părinții ei au divorțat atunci când era mică, iar la un moment dat tatăl ei a fost închis, amintire pe care nu o poate uita nici acum, căci a marcat-o profund.

Iubirea paternă este foarte importantă, iar faptul că nu s-a bucurat aproape deloc de acest lucru îi aduce și în ziua de azi un val de tristețe pe care pur și simplu nu îl poate stăpâni.

„Părinții mei se certau foarte des și a urmat un divorț. Mie mi-a lipsit afecțiunea tatălui meu. Am venit acasă și am plâns și mă gândeam de ce nu pot să am și eu ce au ceilalți copii.  

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Să-mi spună că mă iubește, e important, e foarte importantă treaba asta, dar nu a fost să fie așa. El a intrat în pușcărie și l-am văzut pe tatăl meu prin sticlă și era cărunt”, a declarat Carmen de la Sălciua în cadrul podcastului „ Viața vedetelor ”.

Citeste si: Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo, la un pas de divorț?

Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua[Sursa foto: Instagram]

Carmen de la Sălciua, despre relația cu noul ei iubit: „Nu pot să dau un verdict acum”

Carmen de la Sălciua trăiește clipe de poveste alături de noul ei partener de viață, despre care a vorbit abia acum, după câteva luni bune de când sunt împreună.

Se pare că bărbatul se află, în aceste momente, în proces de divorț cu fosta lui parteneră, dar acest lucru nu-i împiedică să se iubească nebunește în continuare.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Nu mai este un secret faptul că artista a fost aspru criticată în spațiul public pentru faptul că l-ar fi „furat” pe bărbat de lângă soția și copiii lui, astfel că a ținut să sublinieze din nou, și cu această ocazie, că iubitul ei se despărțise de ea cu ceva timp înainte să fie împreună.

„Dacă bărbatul potrivit vine și îți pune mâna pe mâna ta și îți spune: ‘Tu poți!’, pai poți să muți munții.

Eu sunt convinsă că mama mea îl va primi cu căldură. Da, sigur (n.r. răspunsul ei când a fost întrebată dacă este bărbatul vieții ei).

Trebuie să-și rezolve lucrurile din viața lui și nu pot să dau un verdict acum. Mi-am dat seama că lucrurile nu mai mergeau de multă vreme între ei”, a mai declarat Carmen de la Sălciua, potrivit sursei citate anterior.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Victor Slav, dezvăluiri despre relația cu fiica lui, Sofia: „Este ceva fantastic, eu nu eram așa când eram copil”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies