Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce au apărut poze cu ea goală: „Mama suferă foarte mult”

Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce au apărut poze cu ea goală: „Mama suferă foarte mult”
Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce au apărut poze cu ea goală: „Mama suferă foarte mult”

Carmen de la Sălciua părea să fi presimțit că, din cauza scandalului de divorț dintre ea și Culiță Sterp, vor apărea fotografii indecente, poze în care să apară goală, în toată splendoarea…

Și, culmea, de câteva zile, în mediul online au început să circule poze care o înfățișează pe Carmen de la Sălciua în momente intime, goală pușcă, în timp ce se fotografia în oglindă, motiv pentru care, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, artista a acceptat să își spună punctul de vedere.

Citeste si: Ce a postat Culiţă Sterp pe Facebook, după ce au apărut imagini în care Carmen de la Sălciua este goală

Citeste si: Carmen de la Sălciua, criticată dur de internauţi! Cum s-a fotografiat

După ce Culiță Sterp a recunoscut că i-a spart conturile de socializare și că i-a văzut toate conversațiile pe care le-ar fi avut de-a lungul timpului, Carmen de la Sălciua a avut o presimțire cât se poate de serioasă. Mai exact, pe atunci, ea ne-a declarat că se teme că vor apărea imagini cu ea în momente intime.

”Acum, văd eu, el încearcă să mă facă în toate felurile, scoate mesaje pe care le-am dat cu alt bărbat, după ce nu am mai fost împreună cu el, doar din răzbunare. Bine că nu pune și poze cu mine din momente intime, că, cine știe, poate are și din-alea...”, spunea Carmen de la Sălciua, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Iar acum, deja, imagini cu Carmen de la Sălciua goală au început să circule. ”Asta e o poză de câțiva ani! Îmi făcusem o poza în oglindă cum cred că își face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai îmi cumpărasem un corset de remodelare al taliei și îmi făcusem poza în oglindă! Cum fostul soț mi-a spart parola de la telefon, a luat poza din galeria foto împreună cu fosta mea cumnata și au distribuit-o pe toate grupurile! Probabil e un deliciu pentru ei să îmi facă rău! Am purtat o discuție cu părinții

mei! Mama suferă foarte mult, dar i-am explicat că trebuie să fie tare! Mama e o femeie credincioasă, noi suntem oameni cărora nu le place să intre în scandaluri! Probabil ați văzut că nimeni din familia mea nu a scos un cuvânt! Judecați voi cum doriți! Am fost învățată să întorc și celălalt obraz, nu să mă răzbun! Dumnezeu ne judecă pe toți!”, ne-a spus, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Culiță Sterp a recunoscut că a văzut mesajele lui Carmen de la Sălciua

„Aveam acces la discuţiile dintre ei. Eram prieteni, am zis că nu bag în seama conversaţiile lor. O dădeau în altele. Nu mai era pe consolare. Inimioare, pupici. E clar! Nu i-am zis nimic ei, l-am sunat pe el. Mă gândeam că poate se opresc la un moment dat. Eu am dovezi pentru tot ce spun.

El zicea că e fratele meu, că mă iubeşte, mă respectă. I-am trimis mesajele, s-a tăiat tot, a zis că din vina ei, că se tot plângea că noi ne certam. N-a terminat. L-am rugat să nu îi zică, dar i-a spus. Ea a schimbat parolele, eu le-am aflat iar. El a făcut un pic pasul înapoi, l-am apreciat că a dat de înţeles că vrea să termine. Am şi mesajele pe care şi le dădeau după noaptea petrecută împreună”, a declarat Culiţă Sterp.

Culiță Sterp riscă pușcăria

Conform Codului Penal, violarea corespondenței este o infracțiune pedepsită cu închisoare. Astfel, conform articolului 302 din Codul Penal ”Deschiderea, sustragerea, distrugerea sau reţinerea, fără drept, a unei corespondenţe adresate altuia, precum şi divulgarea fără drept a conţinutului unei asemenea corespondenţe, chiar atunci când aceasta a fost trimisă deschisă ori a fost deschisă din greşeală, se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.(...) Interceptarea, fără drept, a unei convorbiri sau a unei comunicări efectuate prin telefon sau prin orice mijloc electronic de comunicaţii se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă”.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Carmen de la Sălciua, criticată dur de internauţi! Cum s-a fotografiat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies