Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce fostul ei soț, Culiță Sterp, a sărutat-o pe Simona de la Puterea Dragostei: „Când vine focul dorului...”

Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce fostul ei soț, Culiță Sterp, a sărutat-o pe Simona de la Puterea Dragostei: „Când vine focul dorului...”
Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce fostul ei soț, Culiță Sterp, a sărutat-o pe Simona de la Puterea Dragostei: „Când vine focul dorului...”

Culiță Sterp a sărutat-o pe Simona de la Puterea Dragostei. Ce a publicat Carmen de la Sălciua, fosta lui soție, imediat după.

 

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au format un cuplu timp de mai bine de trei ani și au fost soț și soție un an. Toată lumea credea că cei doi aveau relația perfectă, mai ales că aveau multe melodii scoase împreună și cântau împreună la petrecei, părând un cuplu demn de invidiat.

Din păcate, lucrurile între Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu erau deloc așa cum păreau.

Cei doi au încercat să păsrteze aparențele până în momentul în caer au luat o decizie, aceea de a se despărți. A trecut un an de la separarea celor doi, însă unii dintre fani încă mai speră la împăcarea lui Culiță Sterp și a lui Carmen de la Sălciua, cei doi fiind considerați cel mai reușit cuplu din lumea muzicii de petrecere.

Culiță Sterp a sărutat-o pe Simona de la Puterea Dragostei

Culiță Sterp a intrat în casa Puterea Dragostei dintr-o glumă, dar este posibil ca el să rămână în continuare în emisiune drept concurent. Totul se datorează Simonei, o tânără concurentă care a reușit să-l vrăjească pe artist.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Carmen de la Sălciua nu a mai făcut de mult afirmații legate de fostul ei soț.

După ce la televizor au apărut imagini cu el și Simona în tandrețuri, artista a publicat pe pagina ei de Instagram o fotografie de la filmările pentru cel mai recent videoclip al ei. În dreptul ei, a scris câteva versuri din piesa pe care o promovează acum. „Ia spune-i, soare/ Ce arde asa tare/ Cand vine focul dorului...” a scris Carmen de la Sălciua pe pagina ei de Instagram.

Citeste si: Ce a făcut Carmen de la Sălciua după ce Culiță Sterp a intrat în casa Puterea Dragostei

Culiță Sterp, mesaj pentru Carmen de la Sălciua

În urmă cu doar două zile, la un an după ce s-a separat de fosta lui soție, Culiță Sterp i-a transmis acesteia un mesaj.

„Azi este un an, an în care s-au întâmplat extrem de foarte muulte conflicte, cuvinte, (etc). Treaceau zile, nopţi, luni, săptămâni, chiar ani, trei ani, în care eu credeam că ești a opta minune din întreaga lume, erau si momente in care mai ziceam ca se oprește timpul cand ești cu mine. Acum, azi am luat totul pe un alt drum și poate că e mai bine așa”, a scris artistul pe pagina lui de Facebook, pentru Carmen de la Sălciua.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Reţetă gogoşi cu îngheţată! Sunt delicioase! Ţi se topesc în gură

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies