Carmen de la Sălciua seamănă perfect cu mama ei!

Carmen de la Sălciua seamănă perfect cu mama ei!
Carmen de la Sălciua seamănă perfect cu mama ei!

Carmen de la Sălciua este considerată cea mai frumoasă cântăreață de muzică de petrecere și se pare că asta i se datorează mamei sale.

Carmen de la Sălciua a muncit din greu pentru a ajunge unde și-a propus și nu a uitat de unde a plecat. Cu ocazia sărbătorilor, artista a postat pe conturile ei de socializare o fotografie cu mama, dar și cu sora ei, Daniela. Se pare că artista seamănă leit cu mama ei și a moștenit de la ea toată frumusețea.

Toți spun despre Carmen de la Sălciua că este frumoasă, dar stați să vedeți cum arată mama ei

Carmen de la Sălciua a avut câteva zile libere, așa că a petrecut alături de cele mai importante persoane din viața ei. Artista a pus o fotografie superbă pe Instagram cu mama și sora ei, la care a adăugat o descriere care a ajuns la inima tuturor urmăritorilor ei.

”De-a lungul vieții primim milioane de îmbrățișări...
Însă asta e cea mai pura și cea mai necondiționată!”, a scris cântăreața.

În doar câteva momente, imaginea cu cele trei a strâns mii de like-uri.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Admiratorii ei au observat imediat asemănarea izbitoare dintre ea și mama ei și le-au complimentat în comentarii. 

„Ce bine semeni cu mama ta, pupici si sărbători fericite întregii familii😘”, „Sunteți superbe toate trei!”, „Semeni f bine cu frumoasa ta mama💗”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor de pe Instagram.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, anunțul așteptat de toți fanii: „Viitorul apropiat...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies