Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au despartit? Detaliul care i-a dat de gol

Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au despartit? Detaliul care i-a dat de gol
Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au despartit? Detaliul care i-a dat de gol

Bomba in showbiz! Se pare ca un nou cuplu isi spune adio.

 

 

Carmen de la Salciua si sotul ei, Culita Sterp, pareau a fi unul din cele mai bine sudate cupluri din showbiz. Desi pareaca nimic nu statea in calea iubirii lor, se pare ca cei doi s-ar fi despartit. Conform Spynews, cei doi interpreti au ales sa o ia pe drumuri separate. 

 

De asemenea, Carmen de la Salciua a sters toate pozele in care apare alaturi de Culita Sterp.

Mai mult decat atat, o sursa a dezvaluit ca celebra interpreta va merge sa cante la o nunta alaturi de formatia ta, insa sotul ei nu va fi acolo. Apropiatii celor doi au povestit si ca frumoas bruneta se gandea de mult sa divorteze, insa motivul nu a fost inca dezvaluit. 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Mihai Voropchievici - Ce spune despre tine numarul de telefon

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies