Carmen Grebenișan iubește din nou: „Iubitul meu este un erou”

Carmen Grebenișan iubește din nou: „Iubitul meu este un erou”
Carmen Grebenișan iubește din nou: „Iubitul meu este un erou”

Vedeta a dezvăluit că este din nou îndrăgostită, după ce s-a aflat că s-a despărțit cu bărbatul cu care a fost timp de câteva luni.

Carmen Grebenișan le-a făcut o mare surpriză admiratorilor. Blondina a mărturisit în direct, prin intermediul Skype-ului, că iubește din nou.

La doar câteva săptămâni după ce s-a despărțit de iubitul său, Carmen are o nouă relație și este mai fericită ca niciodată. Și dacă multe persoane se gândeau că este vorba despre Florin Ristei, mai ales că au dormit împreună în aceeași cameră la emisiunea Asia Express, ei bine, este vorba despre un alt bărbat.

„Sunt acasă la prietenul meu. Sunt niște noutăți în viața mea. Fostul meu prieten nu mai există, cel cu care eram împreună la Asia. Într-adevăr ne-am despărțit. Acum am un nou prieten. Acesta e momentul care ne poate apropia. Sunt în carantină în București”, a povestit Carmen Grebenișan în cadrul unei emisiuni.

Citeste si: După ce s-a aflat că este însărcinată, Alina Ceușan a postat o serie de fotografii care i-au câștigat porecla „sexy graviduța”

Lista dezvăluirilor nu s-a oprit aici. Carmen a declarat că noul ei iubit lucrează la farmacie și că este student.

„Iubitul meu este ok. În momentul de față el este un erou. Lucrează la farmacie. E mult mai tânăr decât mine. Acum își termină facultatea”, a mai spus concurenta de la Asia.

Adevărul despre relația dintre Florin Ristei și Carmen Grebenișan. Ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea în care au dormit împreună: "Ați făcut amor?"

Carmen Grebenișan iubește din nou: „Iubitul meu este un erou”
Carmen Grebenișan iubește din nou: „Iubitul meu este un erou”

Florin Ristei și Carmen Grebenișan s-au cunoscut la Asia Express, acolo unde au fost adversari. Cei doi au dat cărțile pe față, după ce s-a speculat că ar avea o relație.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Carmen Grebenișan l-a dat uitării pe fostul. Blondina iubește din nou. Declarații surprinzătoare: „E mult mai tânăr..”

Încă de la începutul competiției, cei doi s-au tachinat și înțepat. Cu timpul, între Florin Ristei și Carmen a părut că se trece la ceva mai mult.

Citeste si: Ramona Olaru şi Cuza de la Noaptea Târziu s-au despărţit! Asistenta tv a anunţat ruptura!

Totul a început în momentul în care Florin Ristei și Carmen Grebenișan au fost nevoiți să petreacă împreună 24 de ore.

Într-un vlog, au dezvăluit ce s-a întâmplat în acea noapte.

"Mă așteptam să ne schimbe, dar nu să mă pună cu Ristei. Nu ne gândeam că ne pune chiar așa", a spus Carmen.

"Știi cu era tare? Să te pună pe tine cu Carmen și pe Alina cu fratele tău", a spus Speak.

"Căsătoriți amândoi, strica familia", a comentat Ristei.

"Ce contează că-s căsătoriți. Doar nu făceau nimic", a spus Speak.

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

"M-am uitat aseara și m-a surprins oarecum ce am văzut. Pentru că s-a văzut ce s-a văzut la TV, însă nu avem cum să negăm ce s-a întâmplat. Că nu s-au dat părți la TV", a spus Ristei.

"Ați făcut sex?", a întrebat Speak direct.

"Nu, mă, nu", a răspuns Florin.

"Băi, Florin, băi", a reacționat Carmen.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

După ce s-a aflat că este însărcinată, Alina Ceușan a postat o serie de fotografii care i-au câștigat porecla „sexy graviduța”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies