Carmen Grebenișan, probleme de sănătate după ce s-a logodit: „Mă pocăiesc”

Carmen Grebenișan
Carmen Grebenișan și iubitul

Carmen Grebenișan trece prin momente delicate, după ce a mers la medic. Vedeta a dezvăluit ce se întâmplă cu ea și ce tratament a primit.

Carmen Grebenișan a dezvăluit că are probleme de sănătate. Vedeta care zilele trecute a fost cerută de soție a dezvăluit într-un mesaj video postat pe Instagram Stories că suferă de o o boală delicată – gastrită cronică, declanșată de infecția cu Helicobacter Pylori.

Această afecțiune se manifestă prin dureri abdominale, arsuri gastrice sau scăderea bruscă în greutate. Doctorul care i-a recomandat deja tratament a prevenit-o și i-a spus că trebuie să se înarmeze cu răbdare pentru că urmează o luptă lungă pentru a se simți mai bine.

Citeste si: Carmen Grebenișan s-a logodit cu iubitul său, Alex

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Deci, practic, mă pocăiesc. Patru luni mă duc la mânăstire. Glumesc!”, a spus vedeta pe o filmare și, ulterior, a subliniat: “Partea bună este că o să am o dietă destul de sănătoasă și nu mă mai îngraș.

Nu am voie pâine, nu am voie zahăr și o să fie bine”.

Carmen Grebenișan
Carmen Grebenișan este bolnavă[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Carmen Grebenișan a fost comparată cu Bianca Drăgușanu! Cum a reacționat frumoasa bloggeriță

Carmen Grebenișan s-a luptat luni întregi cu anxietatea

În trecut, Carmen Grebenișan a recunoscut că s-a confruntat cu anxietatea, iar într-o înregistrare publicată tot pe Instagram Stories, a povestit:

„Am ajuns la o concluzie și nu este prima oară când ajung la concluzia asta. Îmi amintesc când m-am întors din «Asia Express» cu Alina și nu mai sufeream de niciun fel de anxietate, niciun fel de stres. Și am ajuns la concluzia clară, sută la sută evidentă, că telefonul era numărul unu factor stresant. Cred că de acum încolo o să încerc, nu știu dacă o să reușesc, dar chiar intenționez să fac asta.

În weekend, să pun mâna pe el cât mai puțin”, le-a spus Carmen fanilor, după ce s-a întors din experiența care i-a schimbat viața.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Carmen Grebenișan, primele imagini cu iubitul său! Cine este tânărul misterios

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies