Carmen Harra, despre războiul nuclear: „Trebuie să ne așteptăm la...”

Carmen Harra, despre războiul nuclear: „Trebuie să ne așteptăm la...”
Carmen Harra, despre războiul nuclear: „Trebuie să ne așteptăm la...”

Ce spune celebra clarvăzătoare despre posibilitatea unui război nuclear.

Carmen Harra, cunoscuta clarvăzătoare, a vorbit despre conflictele din întreaga lume. Cunoscută pentru clarviziunile pe care le-a avut despre marii lideri ai lumii, Carmen Harra a așternut într-o carte, „Decodificarea destinului”. În plus, Harra a dezvăluit și la ce trebuie să se aștepte lumea pentru perioada următoare.

„Conflictul cultural din Statele Unite și ciocnirea dintre culturile și sistemele de convingeri din Occident și, respectiv, Orientul Mijlociu vor mai continua o vreme.

Toate previziunile vorbesc despre Armaghedon, bătălia finală dintre bine și rău. Majoritatea oamenilor nu își dau seama că Armaghedonul este un munte din Israel.

Dacă ciocnirea dintre tradiționaliștii din Orientul Mijlociu și Occident continuă, predicția biblică a Armaghedonului se va produce. (Asta nu înseamnă că trebuie să disperăm. Ca oameni, avem liber-arbitru. Putem schimba radical lucrurile, iar energia Universului ne este foarte favorabilă la această răscruce de drumuri).

Nu va exista niciun război nuclear pe Pământ. Dacă se va lansa vreo bombă nucleară, aceasta va fi împotriva Israelului, dar nu va atrage după sine un război nuclear.

Citeste si: Carmen Harra a dezvăluit cine va pieri până la finalul anului: „Va fi un dezastru”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Carmen Harra, premoniții cutremurătoare: „Omenirea se va muta...”

Mai multe comete vor ajunge în vecinătatea Pământului în 2027, 2063 și 2092. Ca parte a schimbărilor din lume, Organizația Națiunilor Unite își va reforma modul de funcționare. În următorii ani, Europa, Asia și America vor deveni mai unite. În următorii 30 de ani, lumea va avea o singură formă monetară.

Până în 2020 sau 2030, lumea va avea mai multă unitate financiară. Nu vom mai avea bancnote și bănci”, a dezvăluit Carmen Harra în cartea sa “Decodificarea destinului”.

Cunoscuta clarvăzătoare a mărturisit că, în viitor, lumea politică de pe întrega planetă se va schimba extraordinar de mult, iar la putere vor fi foarte multe reprezentante ale sexului frumos. De altfel, recent, Barack Obama a afirmat în cadrul unei conferințe susținută în Singapore că “dacă femeile ar conduce fiecare țară din lume, s-ar înregistra o îmbunătățire a nivelului de trai”.

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii a mai spus că, deși nu sunt perfecte, femeile sunt indiscutabil mai bune decât bărbații.

În următorii 7 până la 18 ani, energia feminină va fi dominantă și vor ajunge la putere lideri spirituali de sex feminin. Peste tot în lume se va pune capăt monarhiei, papalității și președinției. În Statele Unite nu va mai exista guvern precum îl știm acum.

În decurs de 50 de ani, astfel de sisteme nu vor mai fi necesare pe Pământ, schimbare care va aduce mai mult echilibru, pace și stabilitate între oameni.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Legile standard ale vieții pe Pământ vor începe să se schimbe. Se vor integra mai multe drepturi ale omului, modificându-se Constituția Statelor Unite. Acest lucru va schimba modul în care ne raportăm unul la celălalt. Va exista mai multă frăție, precum și mai multa grijă pentru semeni. Vom încerca să ne vindecăm karma colectivă din ultimii 2.000 de ani.

În următorii 8-18 ani, în America se vor aduce schimbări majore legilor și Constituției. Noile generații (apărute după 2012) se vor întoarce la natura și la originile noastre spirituale. Totodată, acestea vor reveni la un înțeles clar al binelui și răului, la calm și la stabilitate mentală.

Omenirea se va uni în jurul unei singure religii și se va aduna într-o frăție spirituală, sub același Dumnezeu. În jurul anului 2023 va apărea un lider nou, negativ, din lumea asiatică”, mai susține clarvăzătoarea în volumul menționat mai sus.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

S-a găsit una dintre pozele REALE cu Denisa Manelista şi logodnicul ei! Uite cât de fericiţi erau împreună!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies