Carmen Harra, mesaj îngrijorător pentru români: „Oamenii se vor revolta din nou”

Carmen Harra
Carmen Harra

Carmen Harra a vorbit despre ce se întâmplă în România, în contextul pandemiei de coronavirus, care a afectat milioane de români.

Cunoscuta prezicătoare Carmen Harra vine cu nou dezvăluiri neașteptate despre țara noastră. După ce a vorbit despre coronavirus, Carmen Harra a venit cu precizări importante despre o revoluție din România.

Faimoasa prezicătoare care locuiește de ani de zile în Statele Unite ale Americii susţine că românii ar trebui să realizeze situația dificilă prin care trec și să facă ceva la nivel politic. În cazul în care nu va exista o schimbare, Carmen Harra crede că va exista o va exista o revoltă, de data aceasta mai puternică decât cea din 1989.

Citeste si: Carmen Harra, previziune despre sfârșitul pandemiei de coronavirus: „Poate înspre...”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Românii trebuie să își dea seama că situația asta trebuie controlată, la nivel politic trebuie făcut ceva pentru că altfel oamenii se vor revolta și pericolul foarte mare este revolta, care poate să fie foarte violentă, amintind de anii 1989, când oamenii s-au revoltat din cauza unui sistem politic, dar oamenii se vor revolta din nou pentru

că ei se simt în nesiguranță, simt că nu mai au siguranța zilei de mâine, că sunt speriați de ce se întâmplă și nu este nimeni să îi liniștească, să le dea încredere că lucrurile vor pași într-o direcție mai bună.”, a declarat Carmen Harra potrivit ciao.ro.

Ce se va întâmpla cu pandemia de coronavirus în România

În ceea ce privește situația de la momentul actual din punct de vedere al virusului, prezicătoarea este mai optimistă.

Susține că lucrurile se vor ameliora, dar din punct de vedere economic vor exista probleme.

Citeste si: Carmen Harra, dezvăluiri uluitoare despre schimbările din viitorul apropiat! Ce i-a spus prezicătoarea lui Cristi Brancu?!

„În România, situația se poate ameliora puțin, până la sfârșitul anului, din punctul de vedere al virusului, situația economică nu se poate ameliora așa cu una cu două, dar starea generală se poate îmbunătăți puțin spre sfârșitul anului.

Oamenii încearcă să își regăsească calmul, să se regăsească pe ei, să înțeleagă ce se întâmplă și să găsească soluții la situația respectivă.”, a completat ea.

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Carmen Harra, dezvăluiri uluitoare despre schimbările din viitorul apropiat! Ce i-a spus prezicătoarea lui Cristi Brancu?!

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale

Maria Ghiorghiu, despre coronavirus: "În trei luni se va descoperi tratamentul"

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies