Carmen Harra, predicții despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu: „Să ne rugăm...”

Carmen Harra, predicții despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu: „Să ne rugăm...”
Carmen Harra, predicții despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu: „Să ne rugăm...”

Carmen Harra vorbește despre stadiul în care se află Benone Sinulescu. Când își va reveni renumitul artist?

Carmen Harra, renumita prezicătoare din România și din afară, a reușit să atragă și să surprindă românii de pretutindeni cu previziunile sale celebre.

Carmen Harra a vorbit în emisiunea lui Cristi Brancu despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu și despre șansele lui de vindecare. Aceasta are o convingere că lucrurile vor decurge bine și că celebrul artist va depăși acest impas.

Citeste si: Carmen Harra, predicții șocante pentru anul 2021: „Nenorocirea e că vin alte lucruri...”

„Trece printr-un moment puțin dificil al vieții lui, dar personal cred că o să treacă peste această încercare. Poate să mai dureze câteva luni, însă simt că o se să echilibreze și o să își revină. Am un sentiment pozitiv. Calculele arată destul de bine, deci să ne rugăm pentru acest artist unicat să treacă cu bine. 

Are puterea, dată fiind codificarea lui divină să treacă peste această încercare, are potențialul să treacă în următoarele săptămâni, 3 luni…”, a mărturisit Carmen Harra pentru emisiunea televizată.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Primele mărturisiri ale soției lui Benone Sinulescu despre starea celebrului artist

Elena Sinulescu a lămurit publicul în ceea ce privește starea lui Benone Sinulescu, contrar acuzelor grave aduse de Ionuț Pavel, fostul impresar al îndrăgitului artist.

Soția lui Benone Sinulescu a confirmat, printr-o postare făcută pe Instagram, că afirmațiile declarete de Ionuț Pavel pentru presă sunt false.

„Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu, 

Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar si dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de

sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu.

Citeste si: Carmen Harra, despre criza economică din România. Ce se va întâmpla în țara noastră?

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Totuși, situația impune câteva precizări:  În urma cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru  afecțiunea cronică constatată.  În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient ci a căzut și nu a dorit să fie internat. 

Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabila imaginii publice, împreună am stabilit sa solicitam o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.

În ziua de sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital. 

În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel, fără a ma fi întrebat despre starea soțului meu si fără a ne solicita acordul, a răspândit în presa informații nedocumentate, false, defăimătoare privind modul in care familia îl îngrijește pe “Nea Beni”.  Se dovedește ca Beni pe buna dreptate nu îl considera o persoană din cercul de prieteni si a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta.  Vă mulțumim pentru aprecierile și gândurile bune și să ne rugăm cu toții pentru sănătatea îndrăgitului Benone Sinulescu", a  postat Elena Sinulescu pe Instagram.

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies