Carmen Harra, previziuni despre Kate Middleton și prințul Wiliam. "Va fi ultimul monarh, acest sistem se va încheia odată cu el."

Carmen Harra, previziuni despre Kate Middleton și prințul Wiliam.
Carmen Harra, previziuni despre Kate Middleton și prințul Wiliam. "Va fi ultimul monarh, acest sistem se va încheia odată cu el."

Carmen Harra, celebra clarvăzătoare, a făcut o dezvăluire la care nimeni nu se aștepta.

Carmen Harra a făcut câteva previziuni sumbre despre situația dificilă din Familia Regală.

Clarvăzătoarea Carmen Harra, previziuni despre Prințesa de Wales

Citește și: „Există probleme în căsnicie de ceva timp.” Ce se întâmplă cu Meghan și Prințul Harry

Kate Middleton
Kate Middleton[Sursa foto: Instagram]

Citește și: De ce Regele Charles și Regina Consortă Camilla nu dorm împreună? S-a aflat acum adevăratul motiv!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Carmen Harra a dezvăluit ceva la care nimeni nu se aștepta. Vedeta a spus că situația dintre William și Kate Middleton nu este una tocmai favorabilă, însă a asigurat că aceștia nu vor divorța niciodată datorită faimei lor și a legăturii puternice pe care o au împreună. Aceasta a făcut câteva referiri și la cifra destinului lor, care este cifra 2. Cât despre afecțiunea de care suferă Kate Middleton, spune că aceasta este una progresivă, dar va lupta pentru a trece cu bine de această problemă.

„În momentul în care între doi oameni a apărut o ruptură, o trădare, e tot un fel de divorţ. Foarte greu se reconstruieşte relaţia. Oamenii cu funcţii importante nu renunţă aşa uşor, dacă ar fi fost oameni de rând, Kate şi William ar fi divorţat. La ei e mai greu, dar iată că un divorţ nu poate însemna doar o hârtie la notar. Lovitura luată de Kate este dramatică! Cancerul ei, în intuiţia mea, este destul de progresiv! Îi doresc să se recupereze pentru că are trei copii, a intrat într-o familie grea.
Ea are o legătură karmică cu William, ei doi nu întâmplător s-au cunoscut, au cifra 2 în destin”,
spune Carmen Harra în emisiunea ei online.

Clarvăzătoarea Carmen Harra a vorbit despre codul nefavorabil din viața Prințesei de Wales, însă este de părere că soția Prințului William, alături de el, vor trece cu bine peste această încercare. „Codul ei de viaţă nu o ajută foarte mult, dar există posibilitatea să treacă peste aceaste încercare.

Îi doresc din inimă să fie bine. A făcut o intervenţie chirurgicală majoră, nu avem coordonatele problemei, dar este un suflet bun.
Ea s-a născut o fată simplă, dar s-a născut să ajungă aici. Ea şi William s-au mai întâlnit într-o altă viaţă”, explică celebra clarvăzătoare.

Cine va fi ultimul rege al Angliei

Kate Middleton
Kate Middleton[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Carmen Harra a vorbit și despre conducătorii Angliei și este de părere că sistemul se va termina din cauza faptului că Regina Elisabeta nu mai este pentru a menține echilibrul. „La Meghan şi Harry este aceeaşi poveste! Este o dublă legătura karmică la ei. Eu anticipez că regalitatea se încheie după moartea Reginei Elisabeta. William va fi ultimul monarh, acest sistem se va încheia odată cu el”, a mai zis Carmen Harra.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

S-a adeverit ce a prezis Carmen Harra! Nelu Ploieșteanu a murit de COVID-19!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies