Carmen Minune, o gravidă sexy! Uite cât de fericită e alături de iubit

Carmen Minune, o gravidă sexy! Uite cât de fericită e alături de iubit
Carmen Minune, o gravidă sexy! Uite cât de fericită e alături de iubit

Carmen, fiica lui Adrian Minune, este o graviduță sexy! Uite cât de bine se înțelege cu iubitul și uite ce pofte îi face!

Carmen Simionescu este o graviduță sexy! Dacă la început nu a crezut nimeni că fiica lui Adrian Minune este gravidă cu iubitul ei, Bogdan, iată că acest lucru a devenit verific, din momentul în care artista a făcut un pictorial pentru revista ViVa!

Carmen și Bogdan Căplescu se înțeleg foarte bine. Chiar dacă nu sunt de foarte mult timp împreună, cei doi formează un cuplu frumos, închegat, fapt ce au decis să și facă un copil.

Mai mult decât atât, Bogdan o răsfață tot timpul pe iubita lui. Ultima lor escapadă a fost chiar în Dubai, unde Carmen a fost răsfățată total.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Starea de sănătate a artistei este bună și stabilă. Carmen Minune este pregătită să devină mămică pentru prima oară, iar venirea pe lume a unui copil în familia manelistului Adrian Minune va fi un prilej de bucurie și petrecere!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cele mai tari ponturi că să faci curățenie rapid, fără să ți se pară o corvoadă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies