Carmen Negoiță, eliminată de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Primele declarații oferite de vedetă: „Nu mă pot opri din plâns”

Carmen Negoiță, declarații despre eliminarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Carmen Negoiță, declarații despre eliminarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Carmen Negoiță a părăsit emisiunea de la Kanal D! Ce le-a mărturisit aceasta fanilor de pe Instagram

La sfârșitul galei care a avut loc sâmbătă seara, 16 octombrie 2021, Ioana Filimon, Carmen Negoiță și Sensy au ajuns în fața eliminării din competiție. Voturile celor de acasă au salvat-o pe Ioana Filimon, însă drumul s-a încheiat pentru Carmen Negoiță, care din păcate nu a putut oferi prea multe declarații pentru că a izbucnit în lacrimi.

Ei bine, aceasta a revenit în scurt timp pe Instagram unde le-a dat fanilor mai multe detalii despre eliminare.

Vedeta spunea că a izbucnit în plâns din cauza emoțiilor foarte mari pe care le avea. Cu toate acestea, Carmen Negoiță mărturisește că nu regretă eliminarea, în contextul în care a simțit că nu se mai regăsea. 

Citeste si: Marius Crăciun și Georgiana de la Puterea dragostei, mai mult decât prieteni? Cum s-au afișat cei doi

„Vreau să vă mulțumesc din suflet că ați fost alături de mine în această perioadă.

Vreau să vă spun că sunt împăcată cu faptul că am ieșit din competiție. Nu am reușit să spun foarte multe cuvinte la final. Când am starea aia, eu nu mă pot opri din plâns. Mai ales când fetele au început să mă aplaude. Sunt foarte mulțumită pentru faptul că am părăsit competiția.  Nu era de mine, locul nu îmi pria absolut deloc.

Mi-ați scris foarte mulți că vreți să rămân acolo, să fac ținute.

De aceea am încercat în ultimele săptămâni. Sunt mulțumită de mine, chiar dacă comentariile juraților m-au lăsat mască de multe ori(...) Sper că vouă v-a plăcut, mai ales în ultimele două săptămâni. Eu nu mă regăseam”, a declarat Carmen Negoiță, la Instastory.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Silviu Biriș vrea să se recăsătorească! Ce planuri de viitor are acesta: „A trimis Dumnezeu pe cineva în viața mea”

Carmen Negoiță, declarații despre eliminarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Carmen Negoiță, declarații despre eliminarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Instagram]

Sensy, la un pas să părăsească „Bravo, ai stil! Celebrities”

Sensy a făcut un gest mai puțin obișnuit, în sensul că le-a spus telespectatorilor să nu o mai voteze pentru că vrea să plece acasă. Reacția vedetei a venit după ce jurații, dar și câteva colege, i-au reproșat că ținuta ei nu este una demnă de acest show. Una dintre colege a fost chiar Roxana Erdei care a susținut că influencerița nu își mai dă interesul și se bazează pe voturile oamenilor de acasă.

„Se pare că nu este locul meu aici și cred că ar trebui să plec. Lacune, nu ai stil, cred că deja s-au spus multe. Nu mai e cazul. Cred că e momentul să pun punct, cred că prea am pus virgulă. I-am rugat pe oameni să nu mă mai voteze ca să plec acasă, să ies pe ultimul loc.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Alexandra Ungureanu, dezvăluiri despre concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „M-aș înțelege cu...”

Sensy, la un pas să părăsească „Bravo, ai stil! Celebrities”
Sensy, la un pas să părăsească „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Instagram]

Decizia de a pleca din emisiune cred că îmi stătea așa pe buze sau în cap de mai mult timp, doar că nu am avut curajul, așa cum a avut Carmen, să o spun public. Ei bine, acum s-a umplut paharul și trebuie să știi când să te retragi. Am simțit că este momentul să mă duc acasă. Când o chestie îți face rău nu ai cum să faci față.
Eu nu am o problemă că sunt pe ultimul loc sau că nu am steluțe, dar deja comentariile pe lângă acest subiect mă depășesc total și prefer să tac și să mă retrag pentru că așa e mai bine și pentru mine și pentru reputația mea. Mi se contestă munca mea de pe online care nu are nicio legătură cu acest show și nu are nicio legătură cu stilul, cu hainele”,  a dezvăluit Sensy.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Alexandra Chitoșcă a pierdut o sarcină în trecut! Tânăra vrea să devină mămică după divorțul de Sebastian

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies