Carmen Negoita, mamica sexy cu doi copii de liceu VIDEO

Carmen Negoita, mamica sexy cu doi copii de liceu VIDEO
Carmen Negoita, mamica sexy cu doi copii de liceu VIDEO

Prezenta zilele trecute la petrecerea de lansare a unui brand de parfumuri de nisa, Carmen Negoita a fost una dintre aparitiile serii.

Imbracata intr-o tinuta all black, avangardista si care a ajutat-o sa se faca remarcata, Carmen Negoita a oferit o demonstratie de stil, prin eleganta si vestimentatie.

“Am incercat sa respect dress code-ul sugerat, tinuta negra, dar in acelasi timp nu am vrut sa fie little black dress accela classic, asa ca am ales o tinuta in stilul meu propriu, respectiv mai spre avangardist, dar

in acelasi timp respectand si dress code-ul”, ne-a declarat Carmen Negoita. 

Ca orice mamica cool, fashion blogger-ita ne-a vorbit despre vacanta sa minunata, plina si cu vizite dese pe litoralalul romanesc, dar si despre cei doi copii ai sai, care au crescut mari si sunt acum elevi de liceu.

“Fata este clasa a X-a, iar pustiul a inceput clasa a IX-a.

Anul acesta am avut Capacitatea si de saptamana aceasta suntem la liceu. Baiatul a intrat la Liceul George Calinescu, un liceu de stat, iar fiica mea e la unul economic, la Liceul Cretulescu”, ne-a spus mamica sexy. 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Halit Ergenc: “Marea frumusete a vietii este tocmai aceea ca nu stim ce ne pregateste!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies