Carmen Negoiță, noi detalii despre nunta cu Cătălin Boboc: „Am discutat anumite detalii...”

Carmen Negoiță, detalii despre nunta cu Cătălin Boboc
Carmen Negoiță, detalii despre nunta cu Cătălin Boboc

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și partenerul ei au mari planuri de viitor! Când va avea loc marele eveniment

Carmen Negoiță este una dintre cele mai apreciate personalități din mediul online. Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” trăiește cele mai frumoase momente din viața ei după divorțul de fostul soț, Ionuț Negoiță, și mărturisește că se simte extraordinar alături de actualul iubit, iar lucrurile dintre cei doi merg mai bine ca niciodată. De asemenea, vedeta spunea că a învățat multe din fostul mariaj de 11 ani pe care l-a avut cu Ionuț Negoiță și nu va mai repeta greșelile. 

Politicianul Cătălin Boboc este mai mult decât hotărât să treacă la pasul următor și i-a pus deja marea întrebare acesteia. Cei doi s-au logodit de curând, iar concurenta de la Kanal D a făcut mărturisiri în legătură cu nunta mult așteptată, dar și despre relația pe care o are cu viitorul ei soț. 

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian Chitoșcă, din nou activă în mediul online! Cum a apărut aceasta după despărțire

Carmen Negoiță, detalii despre nunta cu Cătălin Boboc
Carmen Negoiță, detalii despre nunta cu Cătălin Boboc[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Carmen Negoiță, noi detalii despre nuntă

Îndrăgita vedetă spunea, în cadrul unui interviu, că nu a stabilit încă cu partenerul ei data în care ar trebui să fie organizată nunta, chiar dacă s-au logodit acum puțin timp. Ea este ferm convinsă că trebuie să lase totul să decurgă de la sine, iar acesta este și motivul principal pentru care nu a discutat cu viitorul ei soț detalii legate de marele eveniment: „ M-am logodit, dar

nu am stabilit o dată pentru căsătorie. Am discutat noi anumite detalii, în mare, dar nu se va întâmpla acest lucru anul acesta. Dorim să ne mai cunoaștem, chiar dacă suntem foarte compatibili și el este un bărbat pe sufletul meu, așa cum mi-am dorit din toate punctele de vedere, și ca om și  ca bărbat.", a declarat Carmen Negoiță, pentru  Playtech.ro.

Concurenta de la Kanal D este evident îndrăgostită până peste cap de noul ei partener și afirmă că îi place absolut totul la el, mai ales faptul că este foarte atent cu ea: „ Îmi place la el tot, și fizicul, și  omul. Este atent, are un cumul de calități pe care le apreciez la el. Urăsc la un bărbat neasumarea și răutatea. M-ar durea foarte tare trădarea, neimplicarea și lipsa de interes în ceea ce privește relația", a mai adăugat vedeta. 

Citeste si: Împăcare surpriză la Survivor România! Doi foști concurenți sunt din nou în relații bune: „I-am zis că mi-e dor să o văd”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Carmen Negoiță, detalii despre nunta cu Cătălin Boboc
Carmen Negoiță, detalii despre nunta cu Cătălin Boboc[Sursa foto: Instagram]

Carmen vorbește despre experiența divorțului

Cu toate că perioada prin care a trecut nu a fost chiar cea mai bună pentru ea și, mai mult decât atât, i-a lăsat și amintiri neplăcute, vedeta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este mai mult ca sigură că a luat cea mai bună decizie. Ea mărturisește că nu regretă absolut nimic, afirmând chiar că este o alegere înțeleaptă să pleci de lângă cineva în momentul în care nu te mai recunoști și nu mai ești fericit.

Cred că oricât ar fi de greu, trebuie să te desparți de niște oameni, de-a lungul vieții, pentru că nu este bine să stai într-un mediu toxic, îți pierzi identitatea, umanitatea, valoarea și acumulezi frustrări pe care este greu să le vindeci. Fiecare trebuie să știe să își evalueze gradul de fericire și să schimbe lucrurile nocive, pentru că viața este destul de scurtă și trebuie să o trăiești înconjurată de oamenii care te fac să te simți bine, să te împlinească din toate punctele de vedere. Cred foarte mult în ideea de a trăi într-un mediu echilibrat", a mai spus ea.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au probleme în căsnicie? Ce se întâmplă între cei doi: „Nu mai strălucești ca înainte!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies