Carmen Negoita, o noua lovitura la Londra! A aparut intr-o celebra revista de moda purtand o tinuta de inspiratie militara!

Carmen Negoita, o noua lovitura la Londra! A aparut intr-o celebra revista de moda purtand o tinuta de inspiratie militara!
Carmen Negoita, o noua lovitura la Londra! A aparut intr-o celebra revista de moda purtand o tinuta de inspiratie militara!

Carmen Negoita a fost din nou remarcata de reprezentantii marilor reviste de moda internationale in timpul Saptamanii Modei de la Londra.

 

Fashion bloggerul roman a fost invitat sa participe la zece show-uri incluse in London Fashion Week, iar tinutele cu care si-a facut aparitia la primele prezentari au atras deja atentia fotografilor.
Carmen apare astfel in celebra revista Elle, editia de Marea Britanie, purtand o vestimentatie de inspiratie militara. Mai exact, pantaloni largi pana sub genunchi, camasa din satin, un pardesiu verde inchis, o boneta de tip militar si pantofi de tip Oxford ce apartin noi colectii pe care Carmen Negoita a realizat-o si a lansat-o alaturi de Ana Parvan.
Este vorba de o prima colaborare a fashionistei pe acest domeniu, linia de pantofi urmand sa se extinda in curand.
Este deja o obisnuinta pentru Carmen Negoita sa fie mediatizata in reviste si bloguri de moda internationale. In urma participarii la doua editii London Fashion Week si la saptamanile modei de la New York, Barcelona si Paris, fotografii cu fashion bloggerul roman, purtand tinute stilizate de ea insasi, au aparut in publicatii precum Vogue,  Washington Post, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Vanity Fair, Daily Mail sau Associated Press.

Fashion bloggerul roman a fost invitat sa participe la zece show-uri incluse in London Fashion Week, iar tinutele cu care si-a facut aparitia la primele prezentari au atras deja atentia fotografilor.Carmen apare astfel in celebra revista Elle, editia de Marea Britanie, purtand o vestimentatie de inspiratie militara. Mai exact, pantaloni largi pana sub genunchi, camasa din satin, un pardesiu verde inchis, o boneta de tip militar si pantofi de tip Oxford ce apartin noi colectii pe care Carmen Negoita a realizat-o si a lansat-o alaturi de Ana Parvan.

Este vorba de o prima colaborare a fashionistei pe acest domeniu, linia de pantofi urmand sa se extinda in curand.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro



Este deja o obisnuinta pentru Carmen Negoita sa fie mediatizata in reviste si bloguri de moda internationale. In urma participarii la doua editii London Fashion Week si la saptamanile modei de la New York, Barcelona si Paris, fotografii cu fashion bloggerul roman, purtand tinute stilizate de ea insasi, au aparut in publicatii precum Vogue,  Washington Post,
Harper’s Bazaar, Marie Claire, Vanity Fair, Daily Mail sau Associated Press.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies