Carmen Negoita, schimbare de look! “Simteam nevoie unei schimbari! Poate la vara ma tund periuta!”

Carmen Negoita, schimbare de look! “Simteam nevoie unei schimbari! Poate la vara ma tund periuta!”
Carmen Negoita, schimbare de look! “Simteam nevoie unei schimbari! Poate la vara ma tund periuta!”

Carmen Negoita a recurs la o noua schimbare de look. Cunoscutul fashion blogger a apelat la serviciile unui hairstylist pentru a-si scurta lungimea parului si pentru a alege un nou tip de coafura.

 

A renuntat astfel la breton si bucle in favoarea unei tunsori tip bob, cu carare intr-o parte si suvinte in nuanta mai deschisa.
„Imi place sa experimentez nu doar in privinta hainelor si a accesoriilor. O data la cateva luni imi schimb ba nuanta parului, ba tunsoarea. Am avut de ceva timp in minte ideea de a ma tunde scurt. Chiar periuta.
Insa prietenii mei m-au convins sa nu fac asta. Asa ca am scurtat lungimea parului si am ales o tunsoare tip bob, iar varfurile parului le-am suvitat. Totusi, imi sta inca in minte ideea de a  ma tunde si mai scurt. Cine stie, poate la vara ma tund periuta”, declara Carmen Negoita.
Carmen Negoita a recurs, in ultimii ani, la mai multe schimbari de look, in ton cu trendurile momentului sau in raport cu proiectele de moda pe care le-a derulat pe blogul ei.
A optat pentru nuante ale parului precum negru, castaniu, saten, roscat, ciocolatiu si blond, iar ca si tunsori a purtat parul lung, tip bob, breton, drept sau buclat.

A renuntat astfel la breton si bucle in favoarea unei tunsori tip bob, cu carare intr-o parte si suvinte in nuanta mai deschisa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro



Imi place sa experimentez nu doar in privinta hainelor si a accesoriilor.
O data la cateva luni imi schimb ba nuanta parului, ba tunsoarea. Am avut de ceva timp in minte ideea de a ma tunde scurt. Chiar periuta. Insa prietenii mei m-au convins sa nu fac asta. Asa ca am scurtat lungimea parului si am ales o tunsoare tip bob, iar varfurile parului le-am suvitat. Totusi, imi sta inca in minte ideea de a  ma tunde si mai scurt. Cine stie, poate la vara ma tund periuta
”, declara Carmen Negoita.



Carmen Negoita a recurs, in ultimii ani, la mai multe schimbari de look, in ton cu trendurile momentului sau in raport cu proiectele de moda pe care le-a derulat pe blogul ei. A optat pentru nuante ale parului precum negru, castaniu, saten, roscat, ciocolatiu si blond, iar ca si tunsori a purtat parul lung, tip bob, breton, drept sau buclat.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies