Carmen Negoita te invata cum sa faci cozonacul raw vegan pentru Pasti

Carmen Negoita te invata cum sa faci cozonacul raw vegan pentru Pasti
Carmen Negoita te invata cum sa faci cozonacul raw vegan pentru Pasti

Carmen Negoita propune pentru Pasti o alternativa sanatoasa si delicioasa la clasicul cozonac pe care il preparam pana acum dupa retete clasice, la cuptor.

 

Fashion bloggerul care promoveaza bucataria raw vegana, de cand a lansat propria companie de catering de acest tip, Rawyal, recomanda o reteta de cozonac fara faina, doar din preparate vegetale, fata coacere, prin urmare pastrandu-si toti nutrientii naturali.
“Aluatul se realizeaza din 300 de grame de caju sfaramat. Pe acesta il amestecati cu 50 de grade de miere de albine, 20 de grame de ulei de cocos si un sfert de lingurita de pudra de vanilie.
Toate aceste ingrediente se amesteca bine pana obtinem un aluat uniform pe care il putem modela cu degetele.
Apoi, pentru a face crema avem nevoie de 200 de grame de mac, pe care il amestecam cu 100 de greme de miere si coaja rasa de la o portocala.
Intindem aluatul, adaugam stratul de crema, iar apoi rulam totul ca sa obtinem forma unei rulate.
La final punem la frigider unde il tinem cel putin o ora. Este delicios, sanatos si satios”, spune Carmen Negoita.

Fashion bloggerul care promoveaza bucataria raw vegana, de cand a lansat propria companie de catering de acest tip, Rawyal, recomanda o reteta de cozonac fara faina, doar din preparate vegetale, fata coacere, prin urmare pastrandu-si toti nutrientii naturali.

“Aluatul se realizeaza din 300 de grame de caju sfaramat.

Pe acesta il amestecati cu 50 de grade de miere de albine, 20 de grame de ulei de cocos si un sfert de lingurita de pudra de vanilie. Toate aceste ingrediente se amesteca bine pana obtinem un aluat uniform pe care il putem modela cu degetele.

Apoi, pentru a face crema avem nevoie de 200 de grame de mac, pe care il amestecam cu 100 de greme de miere si coaja rasa de la o portocala.Intindem
aluatul, adaugam stratul de crema, iar apoi rulam totul ca sa obtinem forma unei rulate. La final punem la frigider unde il tinem cel putin o ora. Este delicios, sanatos si satios”
, spune Carmen Negoita.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies