Carmen Negoita, vacanta incredibila in Venezia Nordului! A fost petita de un capitan de vas!

Carmen Negoita, vacanta incredibila in Venezia Nordului! A fost petita de un capitan de vas!
Carmen Negoita, vacanta incredibila in Venezia Nordului! A fost petita de un capitan de vas!

Carmen Negoita a petrecut zile de neuitat in Belgia, alaturi de copiii sai, Ingrid si Harry, dar si de mama si de sora ei.

 

Cu totii au vizitat capiatala Bruxelles, dar si orase mai mici de pe litoralul tarii. Printre acestea si Bruge, superbul oras medieval, supranumit Venetia Nordului intrucat se afla intins pe numeroase canale de apa.
In Bruge, Carmen Negoita a vizitat centrul orasul si s-a plimbat cu barca pe romanticele canale admirand casele superbe, gradinile inverzite si bisericile vechi de peste o mie de ani.
Printre acestea, si celebra catedrala in care se afla, conform legendei, cateva picaturi din sangele lui Iisus Hristos.
Pasiunea ei pentru moda s-a regasit si in vestimentatiile pe care le-a purtat de-a lungul vacantei. In fiecare zi Carmen a avut un outfit nou, accesorizat impecabil, care a atras de fiecare data atentia celor din jur. Fashion bloggerul l-a impresionat si pe capitanul vasului cu care a navgat pe apele orasului.
Acesta i-a propus chiar sa ii faca cunostinta cu fiul lui, un barbat tanar, chipes, de profesie avocat.
„Mi s-a parut tare haios momentul. Mi-a spus ca sunt deosebita si ca ii place modul in care ma imbrac si ca ar vrea sa imi faca cunostinta cu fiul lui. Eu am zambit politicos si i-am spus ca ii multumesc pentru intentie, dar ca nu sunt interesata momentan de a avea o relatie.
El a continuat sa insiste aratandu-mi, in timp ce navigam pe apa, cateva case frumoase din jur, care erau de vanzare, si unde ne-am putea muta impreuna. Era un domn foarte haios, dar politicos in acelasi timp. La finalul cursei cu vasul ne-am luat ramas bun si mi-a spus ca abia asteapta sa revenim in Bruges, unde vom fi tot timpul bineveniti”, ne-a povestit Carmen Negoita.
Cunoscuta fashionista a colindat tot orasul admirand cladirile frumoase si gradinile pline de verdeata si de flori.
S-a plimbat, alaturi de familia ei, cu trasura casa de cai, a vizitat muzeele din oras, s-a urcat in cel mai inalt turn de unde sa admire intreaga priveliste si, bineinteles, a gustat din delicatesele de ciocolata realizate de localnici.
„Este un loc de o frumusete aparte. Este atat de special! Timpul parca sta in loc, te umpli de bucurie si liniste interioara. Are un cu totul alt ritm si cred ca oricine ajunge in Belgia ar trebui sa il viziteze.
Este la doar o ora distanta de Bruxelles cu trenul sau cu masina”, adauga Carmen Negoita.

Cu totii au vizitat capiatala Bruxelles, dar si orase mai mici de pe litoralul tarii. Printre acestea si Bruge, superbul oras medieval, supranumit Venetia Nordului intrucat se afla intins pe numeroase canale de apa.

In Bruge, Carmen Negoita a vizitat centrul orasul si s-a plimbat cu barca pe romanticele canale admirand casele superbe, gradinile inverzite si bisericile vechi de peste o mie de ani.

Printre acestea, si celebra catedrala in care se afla, conform legendei, cateva picaturi din sangele lui Iisus Hristos.Pasiunea ei pentru moda s-a regasit si in vestimentatiile pe care le-a purtat de-a lungul vacantei. In fiecare zi Carmen a avut un outfit nou, accesorizat impecabil, care a atras de fiecare data atentia celor din jur. Fashion bloggerul l-a impresionat si pe capitanul vasului cu care a navgat pe apele orasului. Acesta i-a propus chiar sa ii faca cunostinta cu fiul lui, un barbat tanar, chipes, de profesie avocat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro



„Mi s-a parut tare haios momentul. Mi-a spus ca sunt deosebita si ca ii place modul in care ma imbrac si ca ar vrea sa imi faca cunostinta cu fiul lui. Eu am zambit politicos si i-am spus ca ii multumesc pentru intentie, dar ca nu sunt interesata momentan de a avea o relatie. El a continuat sa insiste aratandu-mi, in timp ce navigam pe apa, cateva case frumoase din jur, care erau de vanzare, si unde ne-am putea muta impreuna. Era un domn foarte haios, dar politicos in acelasi timp. La finalul cursei cu vasul ne-am luat ramas bun si mi-a spus ca abia asteapta sa revenim in Bruges, unde vom fi tot timpul bineveniti”, ne-a povestit Carmen Negoita.



Cunoscuta fashionista a colindat tot orasul admirand cladirile frumoase si gradinile pline de verdeata si de flori. S-a plimbat, alaturi de familia ei, cu trasura casa de cai, a vizitat muzeele din oras, s-a urcat in cel mai inalt turn de unde sa admire intreaga priveliste si, bineinteles, a gustat din delicatesele de ciocolata realizate de localnici.

„Este un loc de o frumusete aparte. Este atat de special! Timpul parca sta in loc, te umpli de bucurie si liniste interioara. Are un cu totul alt ritm si cred ca oricine ajunge in Belgia ar trebui sa il viziteze. Este la doar o ora distanta de Bruxelles cu trenul sau cu masina”, adauga Carmen Negoita.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies