Carmen Rădulescu a luat artiștii din România în vizor. Ce a spus solista despre Theo Rose, Andra și Delia: “La unele piese mie nu-mi transmite nimic.”

Carmen Rădulescu a luat artiștii din România în vizor. Ce a spus solista despre Theo Rose, Andra și Delia: “La unele piese mie nu-mi transmite nimic.”
Carmen Rădulescu a luat artiștii din România în vizor. Ce a spus solista despre Theo Rose, Andra și Delia: “La unele piese mie nu-mi transmite nimic.”

Carmen Rădulescu, mai sinceră ca niciodată cu privire la artiștii din țară.

Carmen Rădulescu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țară, care a cunoscut succesul prin multă muncă și a devenit iubită de întreg publicul.

Care este părerea sinceră a lui Carmen Rădulescu despre Delia, Andra și Theo Rose

Citește și: Solista Carmen Rădulescu, mărturisiri neașteptate despre colega ei de generație, Loredana Groza. Ce s-a întâmplat în trecut între ele: “Nu mi-a plăcut nici când avea 16 ani, nici când apare acum.”

Andra
Andra[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cât de mult contează aspectul fizic pentru un artist? Carmen Rădulescu a vorbit despre schimbările pe care vrea să le facă în acest an: „Din spate e liceu și din față e muzeu.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Carmen Rădulescu a fost invitată în cadrul emisiunii Matinal pe Roți, loc în care a vorbit, printre altele, și despre artiștii zilelor noastre.

Astfel că acesta a spus tot ce gândește și a mai adăugat că unii dintre ei e posibil să cânte mai mult pentru bani, nu din pasiune. Solista a vorbit și despre 3 voci cunoscute din țară, Theo Rose, Delia și Andra, care reușesc mereu să umple sălile de spectacol.  „Îmi place foarte mult Andra, e multilateral talentată, poate să cânte orice. Ceea ce se spunea și despre mine.
Din partea feminină Andra îmi place”,
a spus Carmen Rădulescu, precizând că și Theo Rose se află printre preferatele ei.

Theo Rose
Theo Rose [Sursa foto: Facebook]

Carmen Rădulescu a vorbit și despre Delia și a ținut să adauge că este o artistă pe care o place, însă a simțit-o de foarte multe ori că uită să cânte cu emoție. Astfel, unele piese ale ei nu au reușit să îi transmită nimic. 

„(Delia) îmi place, dar nu atât de mult. Ea performează pe scenă, am simțit-o de foarte multe ori că nu simte ce cântă. Este genul de artist care tinde către perfecțiune, care vrea să n-aibă nici măcar o comă fals și atunci uită partea de emoție pe care trebuie să o transmită. Astea două trebuie îmbinate de fiecare dată pe scenă. Ea cântă foarte corect, dar la unele piese mie nu-mi transmite nimic”, a
afirmat Carmen Rădulescu.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Loredana Groza, criticată și ea de Carmen Rădulescu

Loredana Groza
Loredana Groza[Sursa foto: Facebook]

Carmen Rădulescu a vorbit despre o colegă de breaslă din Onești, Loredana Groza, pe care a reușit să o cunoască încă de la vârsta de 16 ani.

Aceasta a ținut să spună că nu are o părere tocmai bună despre ea și a mai adăugat ce anume o deranjează la artistă.  „Nu-mi plac oamenii infatuați, nu-mi plac oamenii care uită de unde au plecat (…) Când eu veneam la Onești și cântam, ea venea și spunea: ”Sărutmâna’, mă lăsați și pe mine să cânt două piese?” Și acum nici bună ziua nu știe să dea”, a
afirmat solista de muzică ușoară.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Solista Carmen Rădulescu, mărturisiri neașteptate despre colega ei de generație, Loredana Groza. Ce s-a întâmplat în trecut între ele: “Nu mi-a plăcut nici când avea 16 ani, nici când apare acum.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies