Carmen Tănase, dezvăluiri despre tatăl său: „Avea un simț al umorului ieșit din comun! Un bărbat splendid, nu frumos, după care se întorcea capul pe stradă.”

Carmen Tănase, dezvăluiri despre tatăl său: „Avea un simț al umorului ieșit din comun! Un bărbat splendid, nu frumos, după care se întorcea capul pe stradă.”
Carmen Tănase, dezvăluiri despre tatăl său: „Avea un simț al umorului ieșit din comun! Un bărbat splendid, nu frumos, după care se întorcea capul pe stradă.”

Actrița și-a descris tatăl. Ce a moștenit Carmen Tănase de la părintele său?

Carmen Tănase a fost invitată în cadrul podcastului „Podcast cu Sens by Natasha”, acolo unde a făcut dezvăluiri emoționante despre tatăl său. Actrița a vorbit cu emoție despre primul bărbat din viața sa.

Cum îl descrie Carmen Tănase pe tatăl său?

Citește și: Cum a început la Carmen Tănase iubirea pentru animale? Actrița le ajută de fiecare dată când are ocazia: „Așa m-am născut, defectă. E mult, exagerat.”

Carmen Tănase, dezvăluiri despre tatăl său
Carmen Tănase[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Motivul pentru care actrița Carmen Tănase a ajuns să se îngrașe și ce spune aceasta despre intervențiile estetice făcute la nivelul feței. „Nu mai aveam cu ce să mă îmbrac pentru că îmi era jenă.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Potrivit dezvăluirilor sale, tatăl actriței era un bărbat de-a dreptul grozav, cu foarte multe calități, atât intelectuale, cât și fizice.

Am luat tot de la tata. Temperamentul, simțul umorului. Avea un simț al umorului ieșit din comun. Tatăl meu ar fi fost un mare actor, mare actor. Și de comedie și nu numai, dar mai ales de comedie. Era și frumos. Foarte frumos.

Un bărbat splendid, nu frumos, după care se întorcea capul pe stradă. Elegant, cultivat, informat. Pe vremea mea, ca să aflăm ceva ne duceam la bibliotecă. Pentru mine drumul ăsta era inutil, pentru că el puneam mâna pe telefonul fix și îl întrebam pe tata. Dacă nu știam un cuvânt, dacă nu știam un moment din istorie, tata îmi răspundea la toate întrebările. Cum făcea, cum nu făcea, era perfect.
Tatăl meu a fost perfect. Eu nu am moștenit perfecțiunea de la tatăl meu, dar farmecul. Avea tata un farmec ieșit din comun. Lumea se aduna în jurul lui. Veneau ca albinele la miere. Și când a murit, a fost fermecător și frumos
.”, a povestit Carmen Tănase.

Ce a moștenit Carmen Tănase de la tatăl său?

Carmen Tănase, dezvăluiri despre tatăl său
Carmen Tănase[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Bianca Giurcă, noua concurentă din Casa Iubirii! Câți ani are, unde locuiește și la ce emisiune a participat alături de fostul iubit- kanald.ro

Citește și: VIDEO "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani- stirilekanald.ro

Deși tatăl său era un bărbat perfect, Carmen Tănase susține că nu a moștenit această perfecțiune. Cu toate acestea, actrița a luat de la el trăsăturile feței, umorul, dar și temperamentul vulcanic.

Eu am moștenit de la el temperamentul vulcanic. Și lui tata îi sărea dopul, pentru că el vedea lucruri pe care alții nu le bagă în seamă și atunci îi sărea capacul.

Așa sunt și eu, dar caut să mă mai stăpânesc. Am mai moștenit simțul umorului și faptul că semăn la față cu el. Semăn foarte bine cu el .”, a declarat actrița.  



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Carmen de la Sălciua, dovadă de profesionalism pe scenă: „Mi s-au umflat picioarele, dar niciodată nu am dat tocurile jos! Mi-am făcut rană efectiv și am stat așa.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mihai și Iulia Albu au lăsat tensiunile deoparte în prima zi de liceu a fiicei lor Mikaela: ”Ne-am întâlnit și am participat împreună la acest moment”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies