Carmen Tănase, mai sinceră ca niciodată! Cât de des gătește actrița: „Am renunțat la chestia asta cu gătitul, n-am când, efectiv. Gătesc pentru câini.”

Carmen Tănase, mai sinceră ca niciodată! Cât de des gătește actrița: „Am renunțat la chestia asta cu gătitul, n-am când, efectiv. Gătesc pentru câini.”
Carmen Tănase, mai sinceră ca niciodată! Cât de des gătește actrița: „Am renunțat la chestia asta cu gătitul, n-am când, efectiv. Gătesc pentru câini.”

Carmen Tănase a vorbit despre cât de mult gătește acasă și ce amintiri legate de mâncare are actrița.

Carmen Tănase, cunoscuta și îndrăgita actriță, a vorbit, în cadrul podcastului realizat de Adrian Enache, despre cât de des gătește, iar atunci când face acest lucru, o face pentru animăluțele sale. Preferă să gătească pui cu legume și orez, însă mâncarea este la fel de bună ca atunci când ar mânca-o ea. Are și câteva amintiri legate de mâncare de când era mică, deoarece era foarte pretențioasă, iar singurul de care știa de frică era tatăl său.

Actrița  a povestit și o întâmplare în care nu avea chef să mănânce, iar tatăl ei s-a enervat foarte tare când a refuzat de câteva ori la rând mâncarea.

  “Am renunțat la chestia asta cu gătitul, n-am când, efectiv. Gătesc pentru câini, în schimb. Pui cu legume și cu orez. (Nr. Mâncarea pe care o găsește cel mai des). Nu pentru oameni, pentru câini.

Gătesc pentru câini și arată ca pentru oameni. Nu e nicio deosebire și se poate mânca. Am mâncat pui cu bame de m-a băgat tata cu capul în bame. Eram pretențioasă la mâncare când eram mică, eram slabă ca un băț, că nu mâncam, nu aveam chef să mănânc. Nu mi-era foame niciodată pur și simplu. Și mi-a gătit bunica mea bame și mie nu prea îmi plăceau bamele la vremea respectivă că erau mucoase.
Eram la masă cu tata, nu prea suflam în fața lu tata, tata s-a dus de mult. Tata a fost singurul om de pe pământul acesta cu autoritate în fața mea. Singurul de care ascultam.”
, a spus Carmen Tănase.

Ce anume a luat Carmen Tănase de la tatăl ei

Citește și: Ce a învățat Carmen Tănase din căsătorie. Cum și-a descris actrița fostul mariaj: “Eu nu am vrut să mă căsătoresc. Am avut o legătură foarte frumoasă.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Carmen Tănase
Carmen Tănase[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Carmen Tănase, despre asemănările dintre soțul și tatăl său: „Mie întotdeauna mi-au plăcut bărbații mai mari decât mine, de la care să am ce învăța!”

Citește și: Acuzații grave la adresa lui Patrick și a Biancăi. Robert a dat tot din casă: "Au avut și au o relație!" Noua concurentă izbucnește în lacrimi. Aflați de la ce a pornit scandalul miercuri, 11 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: VIDEO "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani- stirilekanald.ro

Actrița a povestit, acum ceva timp, în cadrul unei emisiuni televizate, că tatăl ei era un bărbat grozav, cu foarte multe calități, atât intelectuale, cât și fizice. Este de părere că a luat de la acesta absolut tot, de la temperament până la simțul umorului ieșit din comun. Este de părere că ar fi fost un mare actor de comedie și era un bărbat foarte frumos, după care se întorcea capul pe stradă.

L-a văzut de fiecare dată perfect și are aceeași imagine cu el chiar și acum, chiar dacă s-a stins din viață.

Carmen Tănase
Carmen Tănase[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Carmen Tănase, despre asemănările dintre soțul și tatăl său: „Mie întotdeauna mi-au plăcut bărbații mai mari decât mine, de la care să am ce învăța!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul halucinant al crimei din Brăila, dezvăluit! Telefonul dentistei ucise în propriul cabinet a fost găsit, anchetatorii au aflat adevărul

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Patrick, primele declarații după ce a fost filmat alături de Bianca Giurcă, în club! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi concurenți de la „Casa Iubirii”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies