Cartea Femei de Oscar este disponibila la LIBREX, cu transport gratuit! Comand-o si bucura-te de unul dintre cele mai asteptate titluri ale anului!

Cartea Femei de Oscar este disponibila la LIBREX, cu transport gratuit! Comand-o si bucura-te de unul dintre cele mai asteptate titluri ale anului!
Cartea Femei de Oscar este disponibila la LIBREX, cu transport gratuit! Comand-o si bucura-te de unul dintre cele mai asteptate titluri ale anului!

Cartea Femei de Oscar este disponibila la LIBREX, cu transport gratuit! Comand-o si bucura-te de unul dintre cele mai asteptate titluri ale anului!

Nu-i asa ca perioada aceasta de auto-izolare a inceput sa fie mai suportabila? Si din cate se pare, in curand vom avea parte de vesti bune, deoarece masurile de siguranta se mai relaxeaza. Va dura mult timp pana ne vom mai bucura de normalitate (daca vom mai reveni vreodata normalitatea pe care o stiam) insa trebuie sa ne adaptam schimbarilor si sa ramanem optimisti. Speram ca printre activitatile tale preferate din perioada aceasta se numara si cititul.

Este foarte important sa iti ocupi mintea si sa inveti lucruri noi in fiecare zi. Astfel, aceasta perioada in care stai acasa va fi una productiva si te vei putea bucura in fiecare zi de noi descoperiri.

Indiferent de genul de carti pe care iti place sa il citesti de obicei (sau genurile) iti recomandam ca din cand in cand sa iti indrepti atentia si spre carti celebre, care suntem siguri ca te vor atrage.

De exemplu, daca iti place sa citesti doar carti de dezvoltare personala, deoarece iti doresti sa devii cea mai buna varianta a ta, din cand in cand, relaxeaza-te si alege beletristica. Indiferent daca optezi pentru un roman de dragoste sau un thriller, vei vedea ca o sa iti placa sa citesti si altceva. Si viceversa: daca de obicei alegi doar beletristica, incearca sa dai o sansa si altor genuri de carti, nu neaparat de dezvoltare personala.
Poti citi istorie, carti din domeniul tau de specialitate si multe altele.

In cazul in care ti-am atras atentia si iti doresti sa citesti si alte carti, trebuie sa stii ca le poti comanda din libraria online LIBREX. Mai mult, avem si o veste buna pentru tine: LIBREX a lansat campania ,,Solidari cu tine” pentru a incuraja cititul in timpul pandemiei de Coronavirus. Aceasta campanie se deruleaza prin intermediul a trei actiuni:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

libraria ofera transport gratuit la toate comenzile, indiferent de valoarea lor, pentru a incuraja oamenii sa citeasca;
fiecare comanda va fi insotita de semne de carte in editie limitata #CititulInVremeaCOVID pentru a ne aminti tuturor ca in ciuda perioadei dificile, am gasit lucruri si activitati care sa ne bucure;
si cel mai important: LIBREX impreuna cu fundatia World Vision Romania, doneaza 400 de carti copiilor si adolescentilor din comunitatile defavorizate, pentru a-i ajuta in aceasta perioada in care nu au acces la cursuri, nici macar la cele online.

Poti contribui si tu, cumparand un voucher de 5, 10 sau 15 lei de pe site!

femei de oscar
femei de oscar

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...- stirilekanald.ro

Daca te-ai hotarat sa comanzi una sau mai multe carti, avem si o recomandare pentru tine: cartea Femei de Oscar, de Melanie Benjamin. Daca esti pasionat de lumea filmului si daca ti-ai dorit sa afli ce se ascunde in spatele unei vieti celebre, cu siguranta o sa gasesti foarte interesanta aceasta carte. Ea descrie viata a doua femei care pe plan profesional aveau tot ce si-ar fi putut dori, insa pe plan personal, succesul de Oscar nu reprezenta nimic.

Cum au reusit sa treaca prin viata daca nu erau la fel de apreciate si in viata reala si cum au infruntat criticile? Afla citind aceasta carte exceptionala!



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum a reușit Lidia Fecioru să slăbească 30 de kilograme într-un an? „Soțul mi-a zis că arăt ca o vacă! Nu cumva vreodată să spună că a plecat de la una grasă și proastă!”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Gabriela Cristea se pregătește să deschidă o cofetărie în București! „Am fost la Disneyland și acolo am descoperit o cofetărie absolut superbă.”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante


Cookies