Cărți de dragoste ideale pentru a fi citite spre finalul toamnei

Cărți de dragoste ideale pentru a fi citite spre finalul toamnei
Cărți de dragoste ideale pentru a fi citite spre finalul toamnei

Zilele de toamnă parcă ne îndeamnă să petrecem mai mult timp acasă, în sufragerie, alături de o cană mare de ceai și de o carte bună, care să ne țină companie până aproape de ora de culcare.

Dacă și tu vrei să te bucuri de cele mai frumoase lecturi, în continuare îți prezentăm câteva cărți de dragoste pe care le poți comanda de la BOOKZONE!

 

Dacă printre lecturile tale preferate se regăsesc și romanele erotice, atunci îți recomandăm Tentatie de Ivy Smoak. Protagonista acestei cărți, Penny Taylor este o tânără studentă care respectă regulile întotdeauna. De fapt, aceasta este impresia celor din jur despre ea. În realitate, Ivy păstrează un secret: s-a îndrăgostit de profesorul Hunter și e sigură că și el de ea. Profesorul Hunter este un tip misterios, chipeș și inaccesibil, care la rândul său poartă un secret. În urmă cu un an, renunța la viața de miliardar pentru a preda. Și-a impus o regulă simplă: să nu se împrietenească prea mult cu studenții. Totuși, Penny este cea care îl face să reziste cu greu regulii pe care și-a impus-o, având în vedere că îl atrage foarte mult. Cu toate că încearcă să reziste, Penny întrece limita, iar Hunter nu a fost niciodată un bărbat care să spună nu tentației. Comandă cartea și află ce se întâmplă între cei doi.

 

Ți-a plăcut Bridgerton? Atunci sigur vei adora și cartea 12 săptămâni pentru a cuceri un Lord, de Sophie Irwin. Protagonista, Kitty Talbot se regăsește într-o situație disperată: aceasta este pe cale să piardă totul: părinții, logodnicul și casa în care a crescut alături de surorile ei. Pentru a evita toate acestea, are la dispoziție 12 săptămâni pentru a găsi un soț cu avere. care să îi salveze familia de la ruină. Astfel, hotărăște să plece la Londra, pentru a participa la Sezonul Londonez. Își va face astfel intrarea în societate și își va găsi un soț. Numai că lucrurile nu sunt atât de simple, iar Kitty nu a luat în calcul tocmai iubirea.

 

Ultima recomandare pe care ți-o prezentăm în această serie este Dependentă de tine, scrisă de Megan Nolan. Este o carte ce tratează un subiect des întâlnit în zilele noastre: dependența de un partener și relațiile toxice. Protagonista cărții cunoaște un bărbat mai în vârstă decât ea, pe care îl credea prințul fermecător. Foarte atrăgător, poet și pe jumătate danez, părea exact ce avea nevoie. Ceea ce ar fi trebuit să fie o poveste de dragoste, se transformă rapid într-o relație toxică, o iubire eșuată, pe care protagonista încearcă să o depășească folosind metode nu tocmai sănătoase. Este o carte diferită, care te va pune pe gânduri, dar pe care o vei citi cu sufletul la gură.

 

Dacă ți se par interesante aceste cărți și vrei să le citești, nu uita că le poți comanda de pe BOOKZONE la prețuri speciale!

 

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/SiKMqywFKWA



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies