Cartofi copti de doua ori cu sos delicios - Reteta incredibil de buna

Cartofi copti de doua ori cu sos delicios - Reteta incredibil de buna
Cartofi copti de doua ori cu sos delicios - Reteta incredibil de buna

Aceasta reteta de cartofi este usor de facut, delicioasa si extrem de aromata.

Ingrediente

20 cartofi mici
1 cub de unt
1 ardei jalapeno
1 avocado
1 ceapa rosie mica
1 lingura de lapte
1 galbenus de ou
1 mana de coriandru proaspat
1 ceapa verde
1 "gat" de ulei de masline
25g smanatana
1 lime
2 felii de bacon afumat

Mod de preparare

Preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Tavaleste bine cartofii in ulei de masline si asezoneaza cu sare si piper. Pune-i intr-o tava si gateste 30 de minute.

Taie avocado in jumatate si scoate samburele. Scoate pulpa intr-un vas si paseaza pana cand obtii o pasta cremoasa. Toaca ardeiul iute si ceapa rosie. Adauga trei sferturi in vasul cu avocada, alaturi de sucul de lime.

Pune hartie de copt intr-o tava si adauga baconul. Scoate cartofii din cuptor si bune baconul timp de 10 minute, pana cand devine crocant.

Scoate miezul cartofilor si pune-l intr-un vas. Toaca ceapa verde si adauga in cartofi, alaturi de unt, galbenus de ou, lapte si bacon.

Pune amestecul de miez e cartofi inapoi in cartofi si mai pune la cuptor inca 10 minute, pana cand cartofii devin maronii.

Adauga o lingura de guacamole pe fiecare cartof si jumatate de lingurita de smantana. Adauga restul de amestec de jalapeno si ceapa.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Reteta de apa care iti scoate toata grasimea din corp

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies