Se apropie cu pasi repezi Postul Pastelui, cel mai lung din an.
Ingrediente
1/2 kg cartofi
1 capatana de usturoi
1 ceasca ulei
1 ceasca apa minerala
sare
piper
Mod de preparare
Cartofii se spala, se fierb in coaja, apoi se curata.
Usturoiul, se curata, se piseaza, se freaca cu sare, piper, ulei si apa minerala. Cartofii se amesteca cu mujdeiul de usturoi si se introduc la cuptor. Cand s-au rumenit sunt gata. Se servesc fierbinti.
Sursa
Ingrediente
1/2 kg cartofi
1 capatana de usturoi
1 ceasca ulei
1 ceasca apa minerala
sare
piper
Mod de preparare
Cartofii se spala, se fierb in coaja, apoi se curata.
Usturoiul, se curata, se piseaza, se freaca cu sare, piper, ulei si apa minerala. Cartofii se amesteca cu mujdeiul de usturoi si se introduc la cuptor. Cand s-au rumenit sunt gata. Se servesc fierbinti.
Sursa Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro