Aceasta reteta iti va cuceri toti invitatii la masa.
Ingrediente:
2 cepe potrivite
4 cartofi mari
200 g bacon
cimbru
boia de ardei
ulei de masline
sare
piper
Mod de preparare:
Curata cartofii si taie-i în bucati potrivite.
Pune-i la fiert in apa cu sare timp de 10-15 minute. Intr-o tigaie nonaderenta adauga baconul taiat fasii si prajeste-l pana devine crocant, fara a adauga ulei. Scoate-l pe o farfurie, adauga in tigaie putin ulei de masline si pune ceapa la calit. Adauga cartofii peste ceapa si amesteca bine.
Toarna compozitia intr-un vas de yena uns cu ulei si adauga sare, piper, busuioc, baconul si amesteca bine.
Adauga boia dulce sau iute, dupa gust. Coace totul timp de 30 de minute.
Sursa
Ingrediente:
2 cepe potrivite
4 cartofi mari
200 g bacon
cimbru
boia de ardei
ulei de masline
sare
piper
Mod de preparare:
Curata cartofii si taie-i în bucati potrivite. Pune-i la fiert in apa cu sare timp de 10-15 minute.
Intr-o tigaie nonaderenta adauga baconul taiat fasii si prajeste-l pana devine crocant, fara a adauga ulei. Scoate-l pe o farfurie, adauga in tigaie putin ulei de masline si pune ceapa la calit. Adauga cartofii peste ceapa si amesteca bine.
Toarna compozitia intr-un vas de yena uns cu ulei si adauga sare, piper, busuioc, baconul si amesteca bine. Adauga boia dulce sau iute, dupa gust. Coace totul timp de 30 de minute.
Sursa Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro