Cartofi umpluţi cu spanac şi ouă de prepeliţă - foarte GUSTOSI şi SĂŢIOŞI

Cartofi umpluţi cu spanac şi ouă de prepeliţă - foarte GUSTOSI şi SĂŢIOŞI
Cartofi umpluţi cu spanac şi ouă de prepeliţă - foarte GUSTOSI şi SĂŢIOŞI

Iată o reţeta de cartofi umpluţi cum nu ai mai mâncat! Este un pretarat atât de gustos şi de sănătos încât vei dori să îl faci mereu şi mereu.

Mod De Preparare

1. Cartofii se spală foarte bine şi se pun la fiert în coajă.

2. Spanacul se spală şi se scurge bine. Într-o tigaie, se încinge uleiul şi se pune spanacul. Se scutură tigaia şi se sotează spanacul aproximativ 10 minute. Se scoate din tigaie, se lasă la răcit şi se amestecă cu sucul de lamâie şi parmezanul ras.

3. Cartofilor li se scobeşte un gol care se umple cu spanacul sotat. Deasupra se pun seminţele de pin şi un ou de prepeliţă
prăjit şi se serveşte.

sursa: retete.unica.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Budincă de macaroane – reţeta copilăriei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies