Potrivit specialistilor in medicina traditionala chineza, cartofii nu sunt un aliment banal, ci au reale proprietati terapeutice.
Indiferent cum sunt preparati – fierbere, coacere sau prajire –, cartofii regleaza tensiunea arteriala. Kukoaminele, niste substante din compozitia acestora, au proprietatea de a normaliza presiunea sangelui. Evident, daca sunteti hipertensivi, trebuie sa va monitorizati valorile tensiunii arteriale si sa nu renuntati la tratament decat la recomandarea medicului.
Sursa: ZiarulRing.ro
Indiferent cum sunt preparati – fierbere, coacere sau prajire –, cartofii regleaza tensiunea arteriala.
Kukoaminele, niste substante din compozitia acestora, au proprietatea de a normaliza presiunea sangelui. Evident, daca sunteti hipertensivi, trebuie sa va monitorizati valorile tensiunii arteriale si sa nu renuntati la tratament decat la recomandarea medicului.
Sursa: ZiarulRing.ro
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro