”Sunt mai mult decât pregătit!” Nicoleta și Sorin de la Casa Iubirii au spus marele “DA”, în fața ofițerului de Stare Civilă?!

”Sunt mai mult decât pregătit!” Nicoleta și Sorin de la Casa Iubirii au spus marele “DA”,  în fața ofițerului de Stare Civilă?!
”Sunt mai mult decât pregătit!” Nicoleta și Sorin de la Casa Iubirii au spus marele “DA”, în fața ofițerului de Stare Civilă?!

Nicoleta și Sorin de la Casa Iubirii și-au surprins admiratorii într-un mare fel. Iată cum a apărut cuplul, în mediul online!

Nicoleta și Sorin se numără printre cele mai iubite cupluri din show-ul matrimonial Casa Iubirii, bărbatul ajungând chiar să fie câștigătorul sezonului. La puțin timp după încheierea sezonului, cei doi tineri îndrăgostiți au luat decizia de a se muta împreună, și au început deja să își facă planuri mari de viitor. Astfel,  Nicoleta și Sorin și-au anunțat susținătorii pe TikTok că se pregătesc să facă o nebunie, făcând aluzie că urmează să își unească destinele.

Mai precis, Nicoleta a publicat în mediul online un videoclip care le-a pus multe semne de întrebare fanilor, mulți dintre aceștia considerând că cei doi au ajuns în fața ofițerului de Stare Civilă. De asemenea, tânăra l-a întrebat pe Sorin dacă este pregătit pentru ceea ce urmează să se întâmple, precizând că nu mai are nicio șansă de a se întoarce din drum.

Nicoleta: Iubire, ești pregătit pentru ceea ce urmează?
Sorin: La cum arăt, vai de capul meu, sunt mai mult decât

pregătit, crede-mă, uită-te la mine la 16 ace.
Nicoleta: Vezi că nu mai ai cale de întoarcere!”, a fost conversația dintre cei doi îndrăgostiți, în timp ce se aflau în mașină.

Citește și: Cine este Roxana Țuțu, adversara Kingăi de la Casa Iubirii. Fosta concurentă din Casa Iubirii se va bate în Galele RXF

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Nicoleta și Sorin de la Casa Iubirii au spus marele “DA”, în fața ofițerului de Stare Civilă[Sursa foto: TikTok]

Cum au reacționat admiratorii Nicoletei și a lui Sorin

Fanii îndrăgitului cuplu s-au gândit instant la o posibilă căsătorie, având în vedere că Nicoleta, fosta concurentă din Casa Iubirii, se afla în mașină lângă iubitul ei, ambii fiind îmbrăcați extrem de elegant. Totodată, Nicoleta purta o rochie albă, iar în mână ținea un buchet deosebit de flori. Din acest motiv, internauții nu au ezitat să ofere numeroase reacții în secțiunea de comentarii, felicitându-i pe aceștia pentru presupusa căsătorie: „Felicitări!”, „Casă de piatră”, „Sunteți minunați”, „Sunteți superbi”.

Cu toate astea, Nicoleta și Sorin nu au făcut încă nicio declarație în spațiul public cu privire la acest subiect până în prezent, mai precis dacă au devenit sau nu soț și soție.

Citește și: ”Am fost primită cu brațele deschise.” Ștefania de la Casa Iubirii, declarații despre cum se înțelege cu familia iubitului ei

Nicoleta și Sorin de la Casa Iubirii au spus marele “DA”, în fața ofițerului de Stare Civilă[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„O folosește pe Larisa pentru emisiune.” Ce a spus Bogdan de la Casa Iubirii despre Ionuț

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies