Câștigătoarea concursului “Premi-vara cutreieră țara”, organizat de Radio Impuls, a intrat în posesia premiului – un autoturism nou nouț!

Câștigătoarea concursului “Premi-vara cutreieră țara”, organizat de Radio Impuls, a intrat în posesia premiului – un autoturism nou nouț!
Câștigătoarea concursului “Premi-vara cutreieră țara”, organizat de Radio Impuls, a intrat în posesia premiului – un autoturism nou nouț!

După cele peste 100 de zile de concurs și cei aproape 5000 de înscriși în cursa pentru marele premiu, un autoturism nou nouț, câștigătoarea premiului oferit de Radio Impuls și Kanal D România a intrat în posesia acestuia. Campania dezvoltată de Radio Impuls, în matinalul “Dimineața nebună”, cu Mihai Nicoară și Cosmin Dimăncescu, a devenit deja o tradiție a stației care își antrenează anual ascultătorii în concursuri distractive, cu probe amuzante, câștiguri substanțiale zilnice, dar și cu un premiu mult dorit, un autoturism nou-nouț.

Florentina Mandici, o tânără originară din Suceava, care locuiește în Anglia de câțiva ani, a mărturisit că ascultă online Radio Impuls, aflată chiar și la mii de kilometri distanță de casă. Vizibil emoționată, tânăra câștigătoare a ajuns zilele trecute la sediul Kanal D pentru a-și revendica premiul, alături de soț și copilul cuplului.

“Și acum am emoții, tot nu îmi vine să cred! Credeam că este ceva imposibil să câștig o mașină.

Am venit împreună cu soțul și fetița noastră. Când m-am înscris la concurs, nici nu m-am gândit că aș putea câștiga. Vom merge acum direct spre casă, dar ne vom opri și în câteva locuri din țară. Parcă și Radio Impuls se aude altfel, în această mașină”, a declarat câștigătoarea autoturismului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Radio Impuls a intrat în portofoliul Dogan Media Internațional în martie 2019, alaturându-se astfel Kanal D. Cu 2 studiouri, la Cluj și București, 13 stații locale și peste 4 milioane de ascultători din România care se află în zona de recepție Radio Impuls, stația oferă ascultătorilor un program de infotainment, adresându-se unui public urban, dinamic, dornic de conţinut fresh. Radio Impuls este o reţea cu acoperire în cele mai importante oraşe ale ţării: Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Sibiu, Timişoara, Braşov, Tulcea, Bacău, Râşnov, Bistriţa, Aiud, Târgu Mureș și Craiova.  În

curând, Radio Impuls își va extinde rețeaua și va fi ascultat și de locuitorii din Botoșani, ajungând astfel la o acoperire teritorială de 14 orașe.

Radio Impuls este o rețea comercială care difuzează hituri contemporane și care se adresează unui public urban, cool, dornic să asculte muzică bună și entertainment de calitate.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies