Castigatoarea primului sezon „Bravo, ai stil!” a pus lumea pe jar cu un singur gest!

Castigatoarea primului sezon „Bravo, ai stil!” a pus lumea pe jar cu un singur gest!
Castigatoarea primului sezon „Bravo, ai stil!” a pus lumea pe jar cu un singur gest!

Nu ratati Gala de sambata seara, care vine cu o tematica spectaculoasa si cu trei invitati seducatori!

Silvia Popescu, castigatoare primului sezon „Bravo, ai stil!”, a starnit rumoare cu un singur gest, la filmarile pentru Gala „Bravo, a stil!”, pe care o puteti urmari, maine seara, de la ora 22:00. Aceasta s-a bucurat vizibil cand i-a vazut in platou pe invitatii acestei editii speciale: Victor Slav, Jorge si Bogdan Vladau. Silvia nu a stat pe ganduri s-a lipit, la propriu, de Jorge.  Momentul plin de tandrete a fost intens dezbatut de ceilalti doi invitati.  


 
„Foarte ciudat....De unde conexiunea? Se cunosc Jorge si Silvia? Parea foarte apropiata situatia acolo.... ”, a reactionat Bogdan Vladau.

„Am inteles ca Silvia a spus asa ...<De mult nu l-am mai atins...> Ce vrea sa insemne asta?”, s-a intrebat, uluit, si Victor Slav. 

„Ne-am atins atunci cand am mai venit in emisiune”, a tinut si Jorge sa explice, parca adancind si mai mult misterul.

Ce s-a intamplat, de fapt, si cum s-a trecut peste momentul atat de discutat veti afla urmarind Gala „Bravo, ai stil!”, sambata aceasta, de la ora 22:00. Tematica Galei este spectaculoasa, „Stralucirea anilor ’20”, fetele se intrec in tinute care mai de care mai seducatoare, iar membrii Juriului au ajutoare – Victor Slav, Jorge si Bogdan Vladau au si ei un cuvant de spus in evaluarea fetelor.

Nu ratati o editie de colectie „Bravo, ai stil!”, sambata aceasta, de la ora 22:00!
 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cei trei crai de la “Bravo, ai stil!": Jorge face prima “victima”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies