Câștigător Survivor, despre partidele de amor dintre concurenți: "Astfel de lucruri au avut loc”

richard hatch castigator survivor sua
Richard Hatch, câștigător Survivor SUA, a făcut declarații cu privire la momentele de amor care au loc între concurenți

Fost câștigător al show-ului Survivor vorbește despre partidele de amor dintre concurenți. Ce spune Richard Hatch?

Richard Hatch, fost câștigător al Survivor SUA, vorbește despre momentele intime care se întâmplă între concurenți atunci când știu că nu sunt filmați. Sunt posibile partidele de amor între cei care participă la emisiune?

Câștigător Survivor, despre partidele de amor dintre concurenți

Richard Hatch, câștigător al primului sezon Survivor SUA, filmat în Malaezia în anul 2000, spune că este posibil ca participanții la emisiune să aibă legături amoroase, chiar dacă igiena lasă de dorit în timpul filmărilor. 

”La Survivor, sexul este ceva ce s-ar putea întâmpla. Oamenii se uită la cum suntem noi acolo și probabil că se întreabă dacă are loc așa ceva. Iar în primul sezon, cu toate că nu s-a petrecut în contextul jocului, printre participanți, au existat concurenți care au interacționat cu ei înșiși, unii au făcut diverse lucruri atunci când nu erau filmați... Astfel de lucruri au avut loc”, a explicat fostul câștigător al Survivor SUA, potrivit wowbiz.ro

Citeste si: Mellina a dezvăluit ce făcea la Survivor România! "Deseori obișnuiam să..."

concurenti survivor romania
concurenții de la Survivor România au oferit momente de neuitat în Republica Dominicană[Sursa foto: Captură KANAL D]

Câștigătorul primei ediții de la Survivor SUA a declarat că între doi concurenți a fost posibilă o partidă de amor, însă în cele din urmă nu s-a întâmplat nimic.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

”Chiar din sezonul 1 a fost un concept interesant: ”S-ar putea cupla concurenții de la Survivor?” Întreaga poveste din sezonul 1 dintre Jenna cu bikini roz și Shawn a fost văzută ca o posibilă idilă”, mai spune Richard Hatch.

Citeste si: Ce meserie are Bogdan Urucu de la Survivor România?! Tânărul este un polițist apreciat

Richard Hatch spune că participanții nu sunt deranjați de lipsa igienei, mai ales că există și anumite beneficii atunci când ajungi pe insulă.

echipe survivor romania
s-a zvonit de-a lungul timpul că ar exista partide de amor între echipele de la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

”În legătură cu igiena?... Nu este chiar atât de complicat cum cred mulți oameni. Cei care merg la camping pot înțelege asta. După câteva zile în care nu ai parte de ingredienți artificiali, respirația ta nu mai este atât de oribilă cum cred oamenii. Mănânci atât de puțin și atât de ”curat”, încât ajungi să nu mai ai acele mirosuri teribile pe care le-ai avea în viața de zi cu zi, atunci când mănânci greșit.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Fiind afară, lângă ocean, se ajunge la o curățare naturală care poate elibera sexualitatea ca fiind o parte din acest scenariu.

Se poate întâmpla!”, explică Richard Hatch.

 

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Sora "faimosului" Culiță Sterp de la Survivor, Ileana, a născut: „A fost o noapte plină de dureri...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies