“Puterea dragostei” si-a anuntat castigatorii celui de-al doilea sezon al show-ului de la Kanal D!

castigatorii-sezon-doi-puterea-dragostei
castigatorii-sezon-doi-puterea-dragostei

Cel de-al doilea sezon al reality show-ului matrimonial “Puterea Dragostei” si-a desemnat ieri cei doi castigatori, o fata si un baiat. Livian Pop si Bianca Comanici au castigat cel de-al doilea sezon al emisiunii “Puterea dragostei”, fiecare a intrat in posesia premiului in valoare de 10.000 de euro, dar si a Marelui Trofeu.

Citeste si: Prima reacție a Biancăi Comănici, după ce a câștigat finala Puterea dragostei

Dragostea invinge, iar Bianca si Livian s-au convins total de acest lucru, dupa luni de zile in care acestia au trecut printr-o multitudine de stari si sentimente. Si-au stapanit cu greu emotiile, trairile, exprimandu-si sentimentele, dar si deceptiile in fata a milioane de telespectatori, in cele cateva luni in care s-au aflat in cautarea sufletului pereche, in Casa Puterea Dragostei.

castigatorii-sezon-doi-puterea-dragostei
castigatorii-sezon-doi-puterea-dragostei

In prezenta colegilor de competitie, cei doi au fost declarati castigatorii celui de-al doilea sezon al emisiunii “Puterea Dragostei”.

In cadrul unei ceremonii grandioase, fiecaruia i-a fost inmanat Marele Trofeu “Puterea dragostei”, dar si premiul de 10.000 de Euro.

"Cand mi-am auzit numele, mi-am spus ca Bianca trebuie sa fie langa mine. La Puterea Dragostei am invatat ce este dragostea care pentru mine poarta numele ei", a declarat Livian Pop.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

"E o senzatie pe care nu o pot explica, am acumulat multe sentimente de-a lungul galei si sunt mandra pentru ca nu ma asteptam sa castig acest trofeu de doua ori. Ma bucur enorm, am cunoscut multi oameni frumosi. M-am despartit de Livian acum cinci luni, dar ne iubim foarte mult. Ne tachinam acum, nu stim ce va urma. M-a ajutat cu foarte multe proiecte, m-a ajutat mult in aceasta competitie si m-am dezvoltat mult datorita lui.

Eu imi doresc sa petrec cat mai mult timp cu Livian. Ne completam
", a subliniat cu emotie Bianca Comanici.

Citeste si: Ella a răbufnit după ce a pierdut marele premiu de la Puterea Dragostei!! ”Nu am reușit să câștig Trofeul casei”

Telespectatorii au urmarit cu sufletul la gura fiecare editie a emisiunii si au creat, pe parcursul acestui sezon, comunitati puternice in social media, avand un important rol in cadrul Marei Finale “Puterea Dragostei”.

Acestia si-au putut sustine favoritii, exprimandu-si votul, atat de important pentru finalistii de la “Puterea Dragostei”.

Andreea Mantea i-a felicitat pe cei doi castigatori ai acestui sezon “Puterea Dragostei” si le-a transmis un sfat concurentilor care vor intra in Casa Puterea Dragostei, in cel de-al treilea sezon.

castigatorii-sezon-doi-puterea-dragostei
castigatorii-sezon-doi-puterea-dragostei

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

"Bianca il are, in primul rand, pe Livian ca trofeu, sper sa le fie bine si sa se impace. Pentru mine emotia acestei gale a fost mai mare, pentru ca am fost in platourile Kanal D, mi-am auzit colegii din regie, pentru ca ma aflu acasa. Celor care vor intra in competitie in sezonul trei ii sfatuiesc sa fie ei insisi. Imi doresc enorm ca tinerii care isi cauta dragostea sa fie liberi, sa fie sinceri.

Asta conteaza enorm si vor avea numai de castigat,"  a declarat Andreea Mantea.

Telespectatorii ii vor putea cunoaste de maine, pe noii concurenti ai emisiunii “Puterea dragostei”, odata cu difuzarea celui de-al treilea sezon al reality show-ului. Emisiunea va fi difuzata, din 27 iulie, de luni pana vineri, de la ora 11:00 si de la ora 19:00, si sambata si duminica, de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Citeste si: Finala Puterea dragostei. Livian și Bianca au câștigat marele premiu: „Urmează un nou capitol”

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Prima reacție a Biancăi Comănici, după ce a câștigat finala Puterea dragostei

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Finala Puterea dragostei. Livian și Bianca au câștigat marele premiu: „Urmează un nou capitol”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies