Câștigătorul de la Puterea Dragostei a fost prins când… fura!

Bogdan Mocanu
Bogdan Mocanu, câștigătorul primului sezon Puterea Dragostei.

Bogdan Mocanu, câștigătorul primului sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” a mărturisit că a fost prins în fapt, când fura ceva.

Bogdan Mocanu, primul câștigător al emisiunii „Puterea Dragostei”, a dezvăluit pe contul său de Instagram, într-un filmuleț publicat pe story, că a fost prins în fapt, când fura ceva. Îndrăgitul tânăr a luat niște fructe dintr-un pom fructifer, iar proprietara pământurilor respective l-a prins pe Bogdan Mocanu fix când se bucura de „captura” sa, când mânca.

Citeste si: Bogdan Mocanu a uitat-o pe Andra Volos! „Mi-am făcut bagajul!” Ce decizie a luat fostul concurent de la Puterea Dragostei?

Bogdan Mocanu Puterea Dragostei
Bogdan Mocanu a fost prins la furat de fructe, însă a fost iertat de proprietar.

Cu toate acestea se pare că sexy-concurentul de la Puterea Dragostei nu a fost urecheat de doamna care a descoperit fapta pentru că l-a recunoscut. „ Așa e când te știe de la televizor și uită de furat, apoi vrea să facă o poză cu tine!” a mărturisit Bogdan Mocanu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

În loc să-și pună pofta-n cui, Bogdan Mocanu a fost prins la furat de fructe

Pofticios din fire, Bogdan Mocanu a observat câteva fructe naturale și a simțit că este o oportunitate excelentă de a-și satisfice dorințele, așa că s-a oprit și s-a servit fără inhibiții din pomii fructiveri prezenți în apropierea gospodăriei unei femei.

Citeste si: Andra Volos a plecat din casa Puterea dragostei

Bogdan Mocanu
Bogdan Mocanu în casa Puterea Dragostei.

Aceasta l-a prins pe Mocanu în timp ce se înfrupta din prada sa și dacă initial ar fi vrut să-l tragă la răspundere pentru gestul făcut, când și-a dat seama că este câștigătorul Puterea Dragostei, emisiune ce rulează la Kanal D, a trecut totul cu vederea.

Câștigătorul primului sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” a povestit totul, pe contul său personal de Instagram și, mai mult decât atât, a și postat o fotografie cu fructele „furate”, dar și cu doamna care l-a păsuit și care l-a ajutat să își îndeplinească dorința de

a mânca fructe proaspete.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei a mers să îi vadă pe Jador și pe Bogdan Mocanu: „De când așteaptă mama să mă însor”



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Momente grele pentru Mary! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a pierdut pe cineva apropiat! „Avem un deces...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies