Casting pentru Victoria's Secret! Zeci de tinere au făcut furori pe străzile din New York

Casting pentru Victoria's Secret! Zeci de tinere au făcut furori pe străzile din New York
Casting pentru Victoria's Secret! Zeci de tinere au făcut furori pe străzile din New York

Nici n-au fost alese încă să defileze în cel mai aşteptat show... al anului şi deja fac furori pe stradă! Mai mulţi new-yorkezi şi-au încântat privirile cu tinerele modele, venite la casting pentru Victoria's Secret.

Antrenate mai ceva ca pentru Olimpiada, câteva dintre cele mai apreciate manechine de peste ocean s-au dovedit a fi în formă maximă pentru cel mai important casting al anului.

Cu doar câteva ore înainte de apelul de... defilare în faţa celui mai riguros juriu pentru următorul show Victoria`s Secret, posibilii viitori îngeraşi au oferit un adevărat spectacol pe străzile din New York.

Printre noile pretendente la aripioarele de îngeraş se numără şi Hailey Baldwin.

Dornică să defileze pentru celebrul brand de lenjerie intimă, fiica lui Stephen Baldwin s-a prezentat la casting într-o pereche de jeanşi mulaţi meniţi să îi scoată în evidenţă picioarele bine conturate şi un top transparent, ce lasă la vedere abdomenul tonifiat, dar şi faptul că... nu purta sutien.

Un alt manechin care a reuşit să le atragă privirile trecătorilor, dar şi paparazzilor, este modelul brazilian de 32 de ani, Hailey Clauson.

Îmbrăcată într-o rochie de catifea scurtă cât să-i etaleze frumoasele picioarele, accesorizată cu o pereche de botine, blondina a reuşit să le capteze atenţia tuturor.

Cunoscută pentru condiţia fizică perfectă pe care o are, Izabel Goulart este un alt manechin ce speră să obţină un loc în cel mai spectaculos show al anului.

A defilat mai ceva că pe podium în drum spre marea jurizare.

Martha Hunt şi Jasmine Tookes completează lista fabuloaselor manechine care au făcut spectacol pe străzile din New York, înainte de a se prezenţa în faţa marelui juriu.

Cine îşi va primi aripioarele de îngeraş, vom afla abia în decembrie, în cadrul show-ului de peste trei milioane de dolari semnat Victoria`s Secret.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Actritele din „Lumea e a mea”, alese din peste 200 de tinere inscrise la casting

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies