Cat a costat inelul de logodna pe care Vladimir Draghia i l-a daruit lui Alice Cavaleru

Cat a costat inelul de logodna pe care Vladimir Draghia i l-a daruit lui Alice Cavaleru
Cat a costat inelul de logodna pe care Vladimir Draghia i l-a daruit lui Alice Cavaleru

Vladimir Draghia si Alice Cavaleru au o relatie foarte frumoasa si o fetita superba, iar curand vor deveni si sot si sotie. Fostul concurent de la Exatlon a cerut-o in casatorie pe iubita lui, Alice Cavaleru, iar ea a acceptat.

Vladimir Draghia a scos din buzunar o suma consistenta pentru inelul de logodna pe care i l-a daruit viitoarei sotii. Acesta ar fi costat 1.100 de euro, potrivit cancan.ro. Inelul ar fi fost ales chiar de Alice Cavaleru.

Vladimir Draghia a castigat concursul Exatlon si a decis sa doneze premiul de 100.000 de euro proiectului MagiCAMP, dezvoltat de Vlad Voiculescu si Melania Medeleanu. Vlad Voiculescu dezvaluia ca Vladimir Draghia s-a implicat si in trecut in proiectul MagiCAMP.

Vladimir Draghia si Alice Cavaleru se casatoresc luna aceasta

Fericitul eveniment al nuntii lui Vladimir Draghia cu Alice Cavaleru va avea loc pe 21 iulie. Castigatorul Exatlon a dezvaluit el insusi data. La eveniment vor participa numai familia si prietenii apropiati.

”La mare, pe plaja unor prieteni, pe 21 iulie. Ne-am propus sa nu facem din organizarea acestui eveniment o corvoada si pana acum ne-a iesit.

Decurge totul firesc. Alice s-a indragostit la prima vedere de inel, la a doua de rochie. Nu se va striga darul, nu se vor servi sarmale, nu se va fura mireasa. Vom chema doar prietenii apropiati si familia. Ne vom intalni de dragul de a fi impreuna, de a celebra evenimentul, nu pe noi doi”, a declarat Vladimir Draghia pentru viva.ro.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop sexual: Secretele amoroase ascunse ale fiecarei zodii

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies